U gebruikt een verouderde browser zonder flexbox support. Hierdoor zal de website niet goed weergegeven worden. Update alstublieft uw browser of ga over op een moderne browser, zoals Chrome, Edge (Windows), Safari (Mac) of Firefox. [Internet Explorer moet minimaal versie 11 zijn]

  • naam Hans Götze
  • email hans@trainingenadviesoveropvoeden.nl
  • website www.trainingenadviesoveropvoeden.nl
  • social media

Hans Götze

Trainer meldcode Huiselijk geweld. Van huis uit ben ik speltherapeut, wandelcoach en (aanstaand) vadercoach.

Het is mooi om terug te kijken naar de omzwervingen die ik heb gemaakt en te voelen waar ik nu sta.
Vanuit het werken als pedagogisch medewerker in de kinderopvang, en later in de crisisopvang (waar kinderen die uit huis geplaatst waren verbleven), ontstond bij mij de vraag: hoe help je een kind hernieuwd vertrouwen in volwassenen te krijgen?
De speltherapeut bij ons op de groep was daarin een voorbeeld voor mij. In 2002 werd ik zelf speltherapeut. Na 14 jaar heb ik dat omgevormd naar wandelen met ouders en kinderen.
In diezelfde periode ben ik begonnen met het vormgeven van studiedagen over opvoeden en samenwerken in de kinderopvang. Door training te geven aan pedagogisch medewerkers kan ik meer kinderen bereiken, is de gedachte hierachter.
Vandaaruit is de training kinderen met opvallend gedrag ontstaan, emotionele veiligheid en open bespreek-cultuur. Sinds 2007 verzorg ik trainingen over huiselijk geweld en alles wat hieronder valt. Het is zo een omvangrijk onderwerp dat het blijft boeien.

Het is mijn missie om via verbindende communicatie mensen inzicht te geven in wat je kan bereiken als je uit oordelen en aannames blijft, door werkelijk contact te maken.