U gebruikt een verouderde browser zonder flexbox support. Hierdoor zal de website niet goed weergegeven worden. Update alstublieft uw browser of ga over op een moderne browser, zoals Chrome, Edge (Windows), Safari (Mac) of Firefox. [Internet Explorer moet minimaal versie 11 zijn]

  • naam Gudi Baars
  • email gudi.baars@upcmail.nl
  • website http://www.workspacecenter.nl
  • social media

Gudi Baars

Graag stel ik mij aan u voor: mijn naam is Gudi Baars en ik werk als trainer bij BGL en word ingezet bij de opleiding voor Loopbaanprofessionals.

Mijn visie vat ik graag samen in de uitspraak: “Elk bloemblaadje of takje van een boom wil graag groeien en bloeien…Net als jij en ik.”

Dit is de essentie waarom ik met hart en ziel mensen begeleid in hun werk. Zodat ze meer ontdekken wie ze zijn en wat ze willen doen. Om te zorgen dat ze zich nog verder ontwikkelen en hun talenten optimaal inzetten. Daarbij streef ik naar een win-win situatie voor mens en organisatie.

Inhoudelijk werk ik als loopbaanadviseur, coach, trainer en HR adviseur mobiliteit; ik ben CMI-B gecertificeerd en een enthousiast gebruiker van digitale testanalyse-methoden van Pearson, Test toolkit Ixly en de TMA methode.

Op het gebied van loopbaanadvies, coaching op het gebied van stress en burnout, re-integratie 1e en 2e spoor, outplacement en begeleiding naar de arbeidsmarkt heb ik veel ervaring. Zowel 1 op 1 als in de vorm van workshops en trainingen; deelnemers van het laagste tot het hoogste werk- en denkniveau. Opdrachtgevers zijn zowel particulieren, als organisaties binnen de profit en in de non-profit sector.

Door mijn extraversie maak ik gemakkelijk de verbinding met mensen; mijn actiegerichtheid, betrokkenheid en doelgerichtheid leiden tot het halen van resultaten. Mijn werkplezier komt voort uit een combi van beide (mens- en taakgericht aan de slag zijn). Daarbij vind ik het leuk om zelfstandig te opereren en als onderdeel van een team/organisatie.

Naast mijn werk houd ik mij graag bezig met pilates, bewegen/sporten en gezonde voeding. Ik woon met Peter in Barendrecht; onze 2 volwassen kinderen van 23 en 26 jaar zijn beide bijna klaar met hun studie. Vorig jaar ben ik gestart met toneelles; heerlijk om nieuwe activiteiten te kunnen ondernemen!

Graag tot gauw, live of via LinkedIn!