U gebruikt een verouderde browser zonder flexbox support. Hierdoor zal de website niet goed weergegeven worden. Update alstublieft uw browser of ga over op een moderne browser, zoals Chrome, Edge (Windows), Safari (Mac) of Firefox. [Internet Explorer moet minimaal versie 11 zijn]

  • naam Grace Meurkes
  • email gracemeurkes@hotmail.com
  • website www.therapeutehuis.nl
  • social media -

Grace Meurkes

Na twee jaar supervisie gegeven te hebben aan de kindercoaches ben ik gevraagd om supervisor te worden voor het tweede jaar Kinder & Jeugdtherapeut en heb dit inmiddels met veel enthousiasme nu twee jaar gedaan.

Ik heb samen met mijn partner drie kinderen. Na mijn opleiding HBO ortho-agogisch werk heb ik de opleiding Psychodiagnostiek gevolgd en de opleiding coaching voor leidinggevenden.

Hierna heb ik de 4 jarige opleiding voor Integratief Kindertherapeut gevolgd aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie. Tijdens de opleiding heb ik een praktijk opgezet in Arnhem en Oosterbeek voor Kinder-&Jongerentherapie.

In maart 2013 heb ik mijn Europees Certificaat Psychotherapie behaald (ECP)

In september 2013 ga ik starten met de twee jarige opleiding Supervisiekunde.

In mijn werk ga ik uit van de kracht van het kind en mijn motto is: “het kind weet het, het kind kan het, het kind doet het”. In mijn werk als supervisor richt ik me ook op jouw kracht, jouw kwaliteiten, hoe kun je deze inzetten zodat het kind zich zelf kan zijn en kan laten zien aan jou als therapeut in opleiding, wat het nodig heeft.