U gebruikt een verouderde browser zonder flexbox support. Hierdoor zal de website niet goed weergegeven worden. Update alstublieft uw browser of ga over op een moderne browser, zoals Chrome, Edge (Windows), Safari (Mac) of Firefox. [Internet Explorer moet minimaal versie 11 zijn]

  • naam Gerry Verzett
  • email verzett@kpnmail.nl
  • website http://gerryverzett.nl/
  • social media -

Gerry Verzett

Mijn naam is Gerry Verzett. Ik ben Psychosociaal Therapeut, EFT Relatietherapeut, Rouw- en Verliestherapeut en aan BGL &partners verbonden als trainer van de module rouw en verliesbegeleiding ‘Rouwen of Stilstaan’.

De wieg van mijn loopbaan als therapeut stond bij BGL&Partners. Na het afronden van de opleiding Integratieve Psychotherapie ben ik me verder gaan verdiepen en heb meerdere opleidingen gevolgd die me steeds meer kennis en ervaring brachten in dit mooie vak. Nu, 10 jaar later, heb ik een bloeiende praktijk en vind ik het bijzonder dat ik nu zelf bij BGL anderen kan begeleiden in dit mooie werk.

Mijn speciale interesse gaat uit naar verliesproblematiek; niet alleen overlijden van dierbaren, maar ook het verlies van gezondheid, werk, relatie, verwachtingen en hoop kunnen een ingrijpende invloed op het leven hebben. Ik ben betrokken geweest bij de adviescommissie ten behoeve van de opleiding rouw en verliestherapeut bij het Landelijk Steunpunt Verlies heb meegewerkt aan het opzetten van intervisiegroepen voor deze organisatie. Daarnaast ben ik door de FNV benaderd en word ik door hun ingezet als verliesdeskundige bij diegenen die zonder werk zijn komen te staan en daardoor opnieuw geconfronteerd worden met eerdere verliezen.

Mijn interesse voor verlies als werkgebied heeft gemaakt dat ik mijzelf heb ontwikkeld als een therapeut die het werk vanuit een systemische, contextuele blik benaderd. Ik zal de mens nooit enkel als individu zien, eerder als onderdeel van een geheel. Dit heeft er tevens voor gezorgd dat ik mij heb laten scholen tot EFT relatietherapeut. Een visie op relaties die gebakerd is in de hechtingstheorie die ook ten grondslag ligt aan het werken met verlies. Zo ontmoeten beide interesses elkaar in de fundamentele behoefte van mensen; verbinding met elkaar maken en blijven houden. Die universele behoefte is vaak de rode draad in de gesprekken. Het vormt een drijvende kracht in het opnieuw ervaren van de verbinding met datgene wat verloren is; om die verbinding als waardevol te blijven zien en voelen en daarmee een krachtig anker te voelen voor de toekomst.