U gebruikt een verouderde browser zonder flexbox support. Hierdoor zal de website niet goed weergegeven worden. Update alstublieft uw browser of ga over op een moderne browser, zoals Chrome, Edge (Windows), Safari (Mac) of Firefox. [Internet Explorer moet minimaal versie 11 zijn]

  • naam Fer Senders
  • email praktijk@fersenders.nl
  • website www.fersenders.nl
  • social media

Fer Senders

Momenteel participeer ik als opleider/trainer en supervisor in de Brede coachopleiding en opleiding Kinder- & Jeugdtherapie bij BGL-Eindhoven.

Ik ben (post)HBO afgestudeerd als Speltherapeut en ben Senior registerspeltherapeut (NVVS), Psychosociaaltherapeut (NVPA) en ben CRKBO geregistreerd Trainer/docent.

Tevens ben ik RBNG geregistreerd en werk ik als Sociale vaardigheidstrainer met kinderen & jeugdigen. Ik heb een eigen praktijk sinds 1998 en zit ruim 25 jaar in het vak.

Binnen mijn praktijk houd ik me als therapeut/trainer/adviseur onder meer bezig met de ontwikkelings- en leerproblemen bij kinderen & jeugdigen in de leeftijd van 4-20 jaar.

Verder werk ik als pedagogisch consulent en therapeut als externe deskundige voor diverse orthopedagogische instituten en poliklinieken; Idris (LVB), Kentalis (ASS), Antares (ex- Zonnehuizen) en Kempenhaeghe (epilepsie).
Tevens ben ik ruim 10 jaar regelmatig (gast)docent, velddeskundige en supervisor op (spel)therapieopleidingen bij InHolland (A’dam) en de HU (Utrecht).

Ik heb een brede expertise en veel (klinische)ervaring op het gebied van ontwikkelings- en leer/gedragsproblemen en -stoornissen bij kinderen en jeugdigen.

Missie: Mijn opleidingsmissie is om jonge professionals te inspireren zich te ontwikkelen tot vakmensen met een inhoudelijke, passionele en persoonlijke drive.