U gebruikt een verouderde browser zonder flexbox support. Hierdoor zal de website niet goed weergegeven worden. Update alstublieft uw browser of ga over op een moderne browser, zoals Chrome, Edge (Windows), Safari (Mac) of Firefox. [Internet Explorer moet minimaal versie 11 zijn]

  • naam Esther Eppenga
  • email esthereppenga@quicknet.nl
  • website -
  • social media -

Esther Eppenga

Na mijn studie geneeskunde ben ik in 2001 gaan werken als docente medische vakken. In 2002 heb ik een didactische bevoegdheid behaald.

In de afgelopen jaren heb ik trainingen gegeven voor verschillende opleidingscentra, bedrijven en zorginstellingen. Trainingen over vb de bouw en werking van het menselijk lichaam, over ziektebeelden, triage, Burn-out en medicatie. De laatste jaren ben ik mij meer gaan interesseren vóór en specialiseren in “het brein”. De mogelijkheden en de plasticiteit van dit orgaan vind ik fascinerend.

Mijn werk als trainer geeft mij voldoening en inspiratie. Het is keer op keer een uitdaging om met alle cursisten van een groep de vooraf gestelde doelen te behalen waarbij ik geniet van leergierigheid en motivatie van cursisten maar bovenal van hun betrokkenheid naar de eigen doelgroep/cliënten/patiënten.