U gebruikt een verouderde browser zonder flexbox support. Hierdoor zal de website niet goed weergegeven worden. Update alstublieft uw browser of ga over op een moderne browser, zoals Chrome, Edge (Windows), Safari (Mac) of Firefox. [Internet Explorer moet minimaal versie 11 zijn]

  • naam Ellis Visser
  • email ellis.visser@bgl.nl
  • website -
  • social media -

Ellis Visser

Sinds januari 2009 werk ik met veel plezier bij BGL op de backoffice, waar ik al geruime tijd de opleidingen uit het cluster Kind-Jeugd- Gezin onder mijn beheer heb. Sinds 2012 ben ik ook verantwoordelijk voor ons inspirerende en veelzijdige aanbod aan workshops en masterclasses. Innoveren, organiseren, samenwerken, stimuleren, enthousiasmeren en mensen met elkaar verbinden zijn taken die ik graag vervul en die bij mij passen. Bij BGL kan ik wat dat betreft goed mijn “ei” kwijt. Mijn motto is “Carpe Diem!” Geniet van het leven en kijk wat er wel al allemaal mogelijk is.

In juni 2013 ben ik geslaagd voor onze opleiding tot Gezins- en Opvoedcoach. Deze opleiding heeft mij een (zelf)bewustere kijk gegeven op mijn eigen wereldbeeld en mijn manier van handelen. Ik merk dat ik nu ook beter in staat ben om studenten inhoudelijk voor te lichten over wat het volgen van een studie bij BGL betekent qua studiebelasting, maar ook heel duidelijk wat de meerwaarde van een studie bij ons is. Een medestudente binnen mijn opleiding verwoordde dit als volgt “Ik beschouw deze opleiding echt als een cadeautje aan mijzelf.” Een dergelijke ervaring gun ik iedereen!

In de even weken werk ik op de maandag, woensdag en vrijdag. In de oneven weken alleen niet op de woensdag. U kunt mij bereiken per mail en op telefoonnummer 023-5556755.