U gebruikt een verouderde browser zonder flexbox support. Hierdoor zal de website niet goed weergegeven worden. Update alstublieft uw browser of ga over op een moderne browser, zoals Chrome, Edge (Windows), Safari (Mac) of Firefox. [Internet Explorer moet minimaal versie 11 zijn]

  • naam Ellen Marijnen
  • email marijnen@coachingentherapie.nl
  • website -
  • social media -

Ellen Marijnen

Studie-/praktijkbegeleider bij de opleiding Integratieve Psychotherapie, supervisor in de Brede coachopleiding en leertherapeut.

Na mijn opleiding sociologie en de universitaire lerarenopleiding maatschappijleer/maatschappelijke begeleiding heb ik gewerkt in de gezondheidszorg en maatschappelijke dienstverlening, vooral in advies- en projectmanagementfuncties.

Bij BGL heb ik de opleiding hypno-/psychotherapie afgerond, inclusief het vierde jaar, waarna ik het Europees certificaat psychotherapie (ECP) heb behaald.

Ik ben verbonden aan het team Integratieve Psychotherapie waar ik studie-/praktijkbegeleiding verzorg en andere begeleidingstaken. Ook werk ik aan de accreditatie van de opleiding en vertegenwoordig ik BGL bij de Nederlandse Associatie voor Psychotherapie (NAP). De inhoudelijke ontwikkeling van het vak hypnotherapie en integratieve psychotherapie heeft mijn warme belangstelling en ik vind het erg leuk om bij te dragen aan de opleiding van nieuwe vakgenoten.

Mijn eigen praktijk voor hypnotherapie en coaching is gevestigd in Amsterdam.