U gebruikt een verouderde browser zonder flexbox support. Hierdoor zal de website niet goed weergegeven worden. Update alstublieft uw browser of ga over op een moderne browser, zoals Chrome, Edge (Windows), Safari (Mac) of Firefox. [Internet Explorer moet minimaal versie 11 zijn]

  • naam Eelco Horvers
  • email eelco@eelcompany.nl
  • website www..eelcompany.nl
  • social media

Eelco Horvers

Momenteel ben ik als trainer verbonden aan de Coachopleiding van BGL. Daarnaast ben ik werkzaam zelfstandig trainer, coach en intervisor op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, teamontwikkeling, samenwerking en communicatie.

Zenleraar en portretmaker
Ook ben ik actief als zenleraar. Op een westerse manier breng ik inzichten uit meditatie en het Boeddhisme naar ons dagelijks leven. Tot slot ben ik portretmaker. Ik maak videoportretten van personen die vaak terminaal zijn. Zij willen iets nalaten aan hun dierbaren en vertellen hun levensverhaal in een diepte-interview. Als interviewer en videomaker probeer ik de natuurlijke kracht van de geïnterviewde in beeld te brengen.

Achtergrond
Sinds 2016 werk is als trainer en coach. Daarvoor was ik docent agogiek in het beroepsonderwijs en later programmamanager bij de gemeentelijke overheid. Aldaar ontdekte ik het mooie van trainen en coaching. In het onderwijs coachte ik jongvolwassenen en binnen de overheid was ik vertrouwenspersoon ongewenste omgangsvormen.

Belangrijk
Wat ik belangrijk vind? Oprecht luisteren. Luisteren naar wat er wel én niet gezegd wordt. Dan hoor je zoveel meer.