U gebruikt een verouderde browser zonder flexbox support. Hierdoor zal de website niet goed weergegeven worden. Update alstublieft uw browser of ga over op een moderne browser, zoals Chrome, Edge (Windows), Safari (Mac) of Firefox. [Internet Explorer moet minimaal versie 11 zijn]

  • naam Edith Spierings
  • email e.spierings@in-focuscoaching.nl
  • website -
  • social media

Edith Spierings

Werkzaamheden voor BGL & Partners

Ik ben lid van het docententeam van de opleiding tot Integratieve Psychotherapie, geef de masterclass EMDR/ RDI, participeer als trainer en supervisor in de Brede coachopleiding en opleiding Kinder- en Jeugdtherapie, ben werkzaam als leertherapeut en ben coördinator van de Brede coachopleiding en opleiding Kinder- en Jeugdtherapie (locatie Driebergen).

Andere werkzaamheden

Ik ben opgeleid als anesthesiemedewerker en praktijkopleider in de gezondheidszorg.

In mijn eigen praktijk, In Focus werk ik als coach, hypnotherapeut en geef ik diverse trainingen. Ik gespecialiseerd in Inner Child therapie en EMDR/ RDI. Deze specialisaties geven mij de verdieping die ik in mijn werk zoek.

Mijn missie

Authenticiteit, vrijheid voelen en daaruit mijn inspiratie halen. Hier vanuit verbinding zoeken, privé en zakelijk. Met cliënten op zoek naar zijn authenticiteit, zodat hij met zichzelf en anderen kan verbinden.

Het leren, de lach en traan in mijn werk, zijn mijn motivatie en inspiratie.