U gebruikt een verouderde browser zonder flexbox support. Hierdoor zal de website niet goed weergegeven worden. Update alstublieft uw browser of ga over op een moderne browser, zoals Chrome, Edge (Windows), Safari (Mac) of Firefox. [Internet Explorer moet minimaal versie 11 zijn]

  • naam Det Teensma
  • email det@praktijkpalet.nl
  • website www.praktijkpalet.nl
  • social media -

Det Teensma

Ik ben sinds maart 2011 verbonden aan BGL. Ik werk als trainer/supervisor in de Brede coachopleiding en opleiding Kinder- en Jeugdtherapie. Tevens ben ik studentencoördinator op de locatie Eindhoven.

Daarnaast werk ik samen met mijn man in Praktijk Palet met kinderen en jongeren en hun ouders/ opvoeders vanuit de visie dat ieder mens een uniek wezen is met een palet aan mogelijkheden in zich. Dit palet steeds weer van nieuwe kleuren voorzien en zo de eigenheid vorm geven vinden wij een grote uitdaging in het leven.

Onze missie is mensen begeleiden in het ontdekken van “hun palet”. Meer info? kijk dan op www.praktijkpalet.nl

Sinds zomer 2013 ben ik met man en onze twee honden, die ook meewerken in de praktijk, weer terug gekeerd naar onze roots in Limburg na 34 jaar in Lelystad gewoond en gewerkt te hebben. Hier weer vorm geven aan mijn leven is nu de uitdaging zowel zakelijk als privé. Mijn passie om met kinderen te werken blijf ik leven. Zij zijn mijn grote leermeesters.