U gebruikt een verouderde browser zonder flexbox support. Hierdoor zal de website niet goed weergegeven worden. Update alstublieft uw browser of ga over op een moderne browser, zoals Chrome, Edge (Windows), Safari (Mac) of Firefox. [Internet Explorer moet minimaal versie 11 zijn]

  • naam Carla van Loon
  • email info@wil-kunnen.nl
  • website www.wil-kunnen.nl
  • social media -

Carla van Loon

Al bijna 20 jaar heb ik mijn eigen praktijk, waarbij ik vanaf de start te gast ben geweest als trainer in het bedrijfsleven en in (ambtelijke) organisaties. Steeds meer verschoof mijn werk van trainer naar het verzorgen van coaching. Sinds 2014 ben ik als integratief therapeut en relatietherapeut actief. Telkens weer hele waardevolle groeitrajecten. Ik blijf mijzelf altijd weer ontwikkelen door samenwerking met professionals die aangrenzende kwaliteiten hebben, zoals fysiotherapeuten, osteopaten, GZ psychologen, mediators, creatief therapeuten of bijvoorbeeld kindercoaches. Ook word ik enorm blij van verdiepende bijscholing, zoals de opleidingen familie opstellingen, EFT of EMDR, die ik heb gevolgd.

Ik vind het fijn om als leertherapeut werkzaam te zijn bij BGL. Voor mij zit het onderscheidende karakter van BGL o.a. in het feit dat wij als coaches en therapeuten zelf onze interventietechnieken ondergaan en zicht hebben op onze eigen talenten, pijnplekken en patronen.

Een man zei na afloop van een traject over mij: “Carla is inlevend en inspirerend. Ze brengt mij tot inzichten over mijn denken, handelen en blokkades en doet dit zonder oordeel zodat ik ze kan doorbreken zonder zelfverwijt of spijt maar met compassie voor mijzelf. Ze leert mij weer zelf keuzes te maken die bij mij passen en leert mij op mijn eigen kompas te vertrouwen”. Dit geeft goed weer waar ik voor sta en ik ben blij dat hij dit ook zo heeft ervaren.