U gebruikt een verouderde browser zonder flexbox support. Hierdoor zal de website niet goed weergegeven worden. Update alstublieft uw browser of ga over op een moderne browser, zoals Chrome, Edge (Windows), Safari (Mac) of Firefox. [Internet Explorer moet minimaal versie 11 zijn]

  • naam Ben Tempert
  • email bentempert@hotmail.com
  • website www.benkindertherapie.nl
  • social media -

Ben Tempert

Sinds 8 jaar ben ik trainer voor de opleidingen kindercoach en kinder- en jeugdtherapie. Verder verzorg ik voor BGL de workshop Kids’ Skills. Als trainer maak ik onderdeel uit van het team in Assen.

Naast mijn werkzaamheden voor BGL heb ik een eigen praktijk voor kinder- en jeugdtherapie en ben ik als coördinator ambulante begeleiding en scholing en training werkzaam bij SOTOG (Speciaal Onderwijs Twente en Oost Gelderland). Met mijn verschillende werkervaringen voel ik mij als een spin in het web als het gaat om het begeleiden van het kind dat op zijn levenspad dreigt stil te komen staan. Graag loop ik dan een tijdje mee op dat levenspad, totdat het kind zelfbewust en vol vertrouwen zelf weer verder kan. Mijn motto: samen in beweging, samen onderweg.

In de afgelopen jaren heb ik met een collega twee trainingen positieve groepsvorming ontwikkeld: KlasseKids en KlasseDeal. Zowel van KlasseKids als van KlasseDeal is een boek verschenen bij uitgeverij Pica.