U gebruikt een verouderde browser zonder flexbox support. Hierdoor zal de website niet goed weergegeven worden. Update alstublieft uw browser of ga over op een moderne browser, zoals Chrome, Edge (Windows), Safari (Mac) of Firefox. [Internet Explorer moet minimaal versie 11 zijn]

  • naam Anne Mieke Verweij
  • email amverweij@planet.nl
  • website -
  • social media -

Anne Mieke Verweij

Sinds 2008 begeleid ik de studenten van BGL in hun persoonlijke ontwikkeling. Ik ben verbonden als supervisor in de Brede Coachopleiding.

Ik heb na mijn HBO studie voor algemeen en psychiatrisch verpleegkundige nog diverse specialistische vervolgopleidingen gedaan. In de zorg werkte ik de laatste 15 jaar als manager. In 2007 heb ik de opleiding tot master coach afgerond, met specialisaties vitaliteitsmanagement, conflicthantering en innerlijke zelfsturing. Ook ben ik Progressive Mental Allignment Coach, opgeleid in Florida. De opleiding tot Meesterlijk Transactionele Analyse is afgerond in 2011.

In mijn coachingstrajecten houd ik me onder meer bezig met persoonlijke effectiviteit, teams, groepsontwikkeling, relaties, veranderingen, zelfvertrouwen.

Met mijn interesse in de mens, mijn inlevend vermogen en brede ervaring kan ik snel samen met de cliënt tot de kern van de coachvraag komen. Dan komt de wens tot verandering in beeld die achter de problemen van de cliënt schuil gaat. Vandaar de naam van mijn bedrijf: to the point!

Mijn levensmotto is Dum Vivimus Vivamus: laat ons leven zoals wij leven.

Daarin vind ik mijn motivatie om te doen wat ik doe.