U gebruikt een verouderde browser zonder flexbox support. Hierdoor zal de website niet goed weergegeven worden. Update alstublieft uw browser of ga over op een moderne browser, zoals Chrome, Edge (Windows), Safari (Mac) of Firefox. [Internet Explorer moet minimaal versie 11 zijn]

  • naam Angélique de Graaff
  • email infomail.cherub@gmail.com
  • website www.cherub.nl
  • social media

Angélique de Graaff

Ik ben international certified NLP trainer en -coach. Om het trainers- en coachingsvak zo goed en inspirerend mogelijk uit te voeren, volgde ik opleidingen in hypnotherapie, geweldloze communicatie, agressietraining, RET en werd ik trainersacteur.

Om NLP-kennis van de bron te vernemen, volgde ik de NLP Practitioner, masterpractitioner en trainersopleiding bij alle drie de NLP-grondleggers: John Grinder, Richard Bandler en Frank Pucelik. De laatste verstrekte me de titel Master NLP trainer. De niet-aflatende nieuwsgierigheid naar hoe gerenommeerde NLP-ers hun kennis over het voerlicht brengen, bracht me naar seminars en opleidingen van Anthony Robbins, Connirea Andreas en Robert Dilts. Als global ambassador voor de Nederlandse Vereniging voor NLP interviewde ik een aantal van hen.

Samen met Paul Flier en o.a. Robert Dilts ben ik betrokken bij het ontstaan van het internationale platform CoreNLP, dat een vorm van NLP voorstaat waarin deelnemers het beste van elk van de drie grondleggers kunnen ervaren.

Mijn specialismen zijn NLP en Onderwijs, Hoogbegaafdheid en Onderpresteren en NLP en de aanpak van Post Traumatische Stress.

Extra website: www.theclasswhisperer.com