U gebruikt een verouderde browser zonder flexbox support. Hierdoor zal de website niet goed weergegeven worden. Update alstublieft uw browser of ga over op een moderne browser, zoals Chrome, Edge (Windows), Safari (Mac) of Firefox. [Internet Explorer moet minimaal versie 11 zijn]

  • naam Angélique de Graaff
  • email angelique@theclasswhisperer.com
  • website www.cherub.nl
  • social media

Angélique de Graaff

Angelique de Graaff, oprichter van Cherub, is international certified NLP trainer en -coach. Om het trainers- en coachingsvak zo goed en inspirerend mogelijk uit te voeren, volgde ze opleidingen in hypnotherapie, geweldloze communicatie, agressietraining, RET en werd ze trainersacteur.

De afgelopen jaren volgde ze opleidingen bij NLP-coryfeeën. Zo volgde ze een vijfdaagse opleiding bij Anthony Robbins en nam ze deel aan de opleiding NLP-New Code practitioner bij John Grinder (een van de grondleggers van NLP). Angelique de Graaff trainde bij ook bij Frank Pucelik, Connirea Andreas en Robert Dilts.

Als global ambassador van NLP voor de Nederlandse Vereniging van NLP, kreeg ze veel opdrachten en dus gelegenheid en ondersteuning om met deze mensen in contact te treden. Zie ook de interviews die ze hield met hen.

In 2014 en 2015 volgde ze de NLP practitioner en masterpractioner opnieuw, dit keer bij de andere grondlegger: Richard Bandler. Daar ontdekte ze hoe het Milton-taalgebruik, de trance taal en conversationele hypnose de snelheid van het leren van de deelnemers positief beïnvloedt.

Ze besloot bij beide grondleggers (Grinder en Bandler) nog eens de NLP trainerstraining te doen. Daarna sloot ze zich aan bij de Society of NLP en daarmee biedt ze nu in Nederland uiterst effectieve, kortdurende (18 dagdelen in korte tijd) NLP-opleidingen aan die het internationaal certificaat van The Society opleveren voor de deelnemer.

Extra website: www.theclasswhisperer.com
Extra facebook: https://www.facebook.com/angelique.degraaff