U gebruikt een verouderde browser zonder flexbox support. Hierdoor zal de website niet goed weergegeven worden. Update alstublieft uw browser of ga over op een moderne browser, zoals Chrome, Edge (Windows), Safari (Mac) of Firefox. [Internet Explorer moet minimaal versie 11 zijn]

  • naam Angela Weesie
  • email -
  • website -
  • social media

Angela Weesie

Momenteel ben ik verbonden als opleider/trainer en ontwikkelaar in de opleiding coach/trainer en geef ik samen met Petra Janzweerd “De managementcoach”voor schoolleiders en De interne coach voor Humanitas vorm.

Ik ben pedagoog en psychiatrisch verpleegkundige, en heb mijn sporen inmiddels verdiend als senior trainer bij diverse organisaties. Naast het ontwikkelen, uitvoeren van managementdevelopmenttrajecten, traineeprogramma’s en trainingen op het gebied van leiderschap en persoonlijke effectiviteit ben ik werkzaam als coach. Ik ben programmamanager geweest van diverse leergangen, en acht vooral het gezamenlijk sparren met opdrachtgevers essentieel in het borgen van kwaliteitstrajecten voor werknemers. Zowel in bedrijfsleven als (semi) overheid werk ik.

Ik ben internationaal gecertificeerd NLP-trainer, heb een organsiatie-adviesopleiding gevolgd en bezit diverse licensies (o.a. mindsonar; LIFO, Loopbaanpotentieelmethodiek)

Klanten ervaren mij als betrouwbaar, trefzeker de kern rakend, uitnodigend en doortastend.

Publicaties:

  • De beer is los, Hugo Hoetink, Judith Meiling en Angela Weesie, 2006 isbn 9789063052669/NUR 801
  • Duurzame inzetbaarheid als brandpunt voor succes, Loopbaanvisie, nr 2, april 2010