U gebruikt een verouderde browser zonder flexbox support. Hierdoor zal de website niet goed weergegeven worden. Update alstublieft uw browser of ga over op een moderne browser, zoals Chrome, Edge (Windows), Safari (Mac) of Firefox. [Internet Explorer moet minimaal versie 11 zijn]

  • naam Afra van Diepen
  • email afra@vlotenvandiepen.nl
  • website -
  • social media

Afra van Diepen

Momenteel participeer ik als opleider/trainer, supervisor én leertherapeut in de Integratieve Psychotherapie, de Brede coachopleiding en de opleiding Kinder- & Jeugdtherapie.

Na mijn opleiding tot Psychiatrisch Verpleegkundige heb ik tot 1978 als Hoofdverpleegkundige in de Psychogeriatrie gewerkt. In 1985 gestart met een eigen praktijk voor Hypnotherapie en nu geregistreerd LVPW Psychosociaal Therapeut en Trainer.

Certificaten: Leerroute Verdieping Vrouwenhulpverlening B, International Licensed Trainer in NLP, Health Certification Training, Postacademiale Opleiding Analytische Therapie, Opleiding tot Mediator,Sociaal Panorama Consultant, Regressie therapie, Inner Child therapie, Familie en organisatie opstellingen.

Ik vind het heerlijk om met mensen te werken en vanuit de ontmoeting bij te dragen aan persoonlijke- en professionele groeiprocessen. Ik werk vanuit de NLP-vooronderstelling dat alle hulpbronnen die nodig zijn voor verandering in ieder aanwezig zijn en heb diep respect voor het op heelwording gerichte onbewuste. Spiritualiteit met beide benen op de grond is daarbij mijn drijfveer.