U gebruikt een verouderde browser zonder flexbox support. Hierdoor zal de website niet goed weergegeven worden. Update alstublieft uw browser of ga over op een moderne browser, zoals Chrome, Edge (Windows), Safari (Mac) of Firefox. [Internet Explorer moet minimaal versie 11 zijn]

Reviews

Hieronder vindt u een overzicht van alle ingezonden reviews.

Marian Wolters-van Wijk, Wageningen - 5 sterren

5-12-2022 Opleiding tot Jongerencoach/-counselor
Dezes opleiding is echt een aanrader voor wie niet alleen coach wil worden, maar het ook aandurft om zichzelf eens goed onder de loep te nemen. Confronterend, maar vooral enorm verrijkend!

Lotte Kahlert, Linne - 4 sterren

21-11-2022 Opleiding tot Volwassenencoach/-counselor
Super positieve ervaring met de opleiding coach/counselor. Bevlogen en warme trainers, een mooie opleiding, kortom een super fijn en leerzaam studiejaar! Verbeterpunt: de online omgeving is echt heel erg rommelig en duurt lang voordat je hem doorhebt, hier valt echt nog veel te winnen.

Alex Rennenberg, Venlo - 5 sterren

18-10-2022 Opleiding tot Loopbaanprofessional
Zeer positieve ervaring met BGL. Erg positief over de lesstof en trainers en zeker ook over alle bijkomende zaken zoals leeromgeving, mailcontact en kwaliteit van leslocaties en lunches. Al met al een echte aanrader, ik ga zeker terugkomen!

Mireille Meijs, Nijmegen - 5 sterren

6-5-2022 Opleiding tot Volwassenencoach/-counselor
Het afgelopen jaar heb ik de opleiding tot Volwassenencoach/-counselor gevolgd bij BGL. Zowel persoonlijk als professioneel ben ik er compleet ingedoken, het voelde als een cadeau om dit mee te mogen maken. De begeleiding had een mooie balans tussen zacht, steunend en kritisch, uitdagend. De lesstof werd zowel theoretisch onderbouwd als dat we deze in de praktijk hebben ervaren. Hierdoor groeide mijn zelfvertrouwen als coach en leerde ik op een fijne manier de vaardigheden en interventies. Het feit dat we daarmee ook direct met cliënten moesten starten vond ik heel waardevol, juist door fouten te maken ontdekken ontdekte ik welke manier van coaching bij mij past. De supervisie en leertherapie steunden me hierin. Ik keek echt uit naar de lesdagen en de sfeer in de groep voelde veilig en vertrouwd waardoor het mogelijk was alles te kunnen delen. Dank BGL!!

Henk Scheffers, Hoofddorp - 5 sterren

21-4-2022 Opleiding tot Loopbaanprofessional
Deze opleiding is een must voor elke professional die zich actief bezig houdt met leidinggeven en coachen van medewerkers. Het geeft veelzijdige inspiratie en biedt verrassende inzichten in het effectief communiceren op elk niveau.

Paula van de Bergh, Pijnacker - 5 sterren

4-1-2022 Coach Foundation, Loopbaanprofessional
Alles is tot in de puntjes verzorgd en zelden zo'n mooie en uitgebreide online leeromgeving gezien. Ook de lessen zijn op locatie zeer goed verzorgd! De training 'Coach foundation' heeft me veel inzichten opgeleverd waardoor ik per januari '22 door ga met de opleiding tot 'Loopbaanprofessional'. Ik kijk er naar uit.

Leon van de Ven, Den Haag - 5 sterren

22-12-2021 Coach Foundation
Goed georganiseerde opleiding tot coach foundation bij BGL. Prikkelende thuisopdrachten en goede docenten. Goede supervisie en feedback op coaching verslagen. Kortom: zeer leerzaam. Leon

Melissa Roos, Haarlem - 4 sterren

11-5-2021: Jongerencoach/-counselor
Een fijne opleiding met professionele supervisors, trainers en docenten. Inhoudelijk komt alles waar ik op gehoopt had voorbij en dat geeft me het gevoel dat ik er straks klaar voor ben om daadwerkelijk onderlegd genoeg te zullen zijn om mijn eigen praktijk als jongerencoach te beginnen. Een paar kanttekeningen: op de homepage van de website staat onder accreditaties: SKJ. Dit is misleidend aangezien het suggereert dat je na het behalen van je diploma een SKJ registratie bezit. Dit is niet zo (lees de kleine lettertjes). Wel krijg je een aantal studiepunten hiervoor. Daarnaast zou het fijn zijn om een duidelijk stroomschema te krijgen tijdens de studie. Dit zorgt voor meer overzicht. Al met al nog steeds blij dat ik de stap genomen heb om deze studie tot jongerencoach te gaan volgen.

Miranda Brugman, Amstelveen - 5 sterren

3-11-2020: Coach Practitioner
Coach Practitioner opleiding gedaan en afgerond met een diploma. Wat ik belangrijk vind, is dat je uit verschillende stromingen (NLP, Voice Dialogue, Geweldloos Communiceren, etc) het beste aangereikt krijgt. Zo ontwikkel je een integrale kijk op coachingsvraagstukken. Leren door te doen: veel coachen en hierop feedback krijgen via supervisie, intervisie en door zelfreflectie.
Goede en vakbekwame trainers met veel praktijkervaring.
Een aanrader!

Jan Otte, Emmeloord - 5 sterren

31-8-2020: VO Coach Practitioner
Na twee jaar opleiding, kijk ik met veel waardering terug op de professionele trainingen.

Maarten Delen, Lochem - 5 sterren

18-8-2020: VO Coach Practitioner
Vijf sterren voor een inhoudelijk sterk programma, sterke begeleiding en supervisoren, uitstekende organisatie en communicatie.

Nelleke Pedroli, Vinkeveen - 5 sterren

17-8-2020: Opleiding VO Coach Practitioner
Zeer deskundige trainers die in staat zijn je uit te dagen en een een prettige, professionele sfeer kunnen scheppen.

Babs Mouton, Barendrecht - 5 sterren

7-9-2020: Loopbaanprofessional
Praktische lessen op vaak mooie inspirerende locaties.

Marc Routs, Venlo - 5 sterren

6-7-2020: Ik ben vandaag telefonisch ontzettend goed geholpen door Petra Janzweerd. Zij luisterde erg goed en heeft me in een kwartier tijd van alle nodige info voorzien op een geduldige en professionele wijze. Het laatste zetje om me in te schrijven voor de opleiding NLP.

Yvonne, Amstelveen - 4 sterren

20-1-2020: Opleiding Coach Foundation, gestart met Coach Practitioner
Wat je leert, pas je direct toe in de praktijk, En daar krijg je ook direct feedback op. Hele goede, effectieve aanpak. Trainers staan open voor vragen en zorgen voor een veilige sfeer zodat je het beste uit de lessen kunt halen.

Yvonne Riekerk, Rotterdam - 4 sterren

30-12-2019: Opleiding Coach Foundation

Inge Groenhof, Ede - 4 sterren

6-6-2019: Brede Coachopleiding, specialisatie Kindercoach
Ik ben heel tevreden over het basisgedeelte van de Brede coach opleiding. Ik heb veel geleerd en positieve ervaringen opgedaan.
Wat ik mis in dit gedeelte is een voorbereiding op het werk als zelfstandige coach. Hoe kun je aan de slag, wat is daar voor nodig, hoe kun je het aanpakken? waar zou je je bij aan kunnen sluiten, etc.? Ik heb nu het gevoel dat ik dat maar zelf moet uitzoeken. Ik zou informatie daar over wel prettig vinden. Ik kan me voorstellen dat je hier een gedeelte van een lesdag aan zou kunnen besteden.

Beste Inge, bedankt voor je review.
We begrijpen je feedback over de verzelfstandiging. We hebben er echter bewust voor gekozen omdat niet standaard in de opleiding te integreren, omdat sommige deelnemers al een eigen praktijk hebben en anderen weer helemaal geen plannen hebben om te verzelfstandigen, maar willen het geleerde toepassen in hun eigen beroepspraktijk. Wellicht is de Masterclass “Zo bouw je een bloeiende praktijk https://bgl.nl/training/masterclass-zo-bouw-je-een-bloeiende-praktijk/” een optie. Deze wordt meerdere malen per jaar aangeboden. Verder kun je tijdens de specialisatie ook je trainer/supervisor om wat handreikingen vragen.

Sjoukje Broer, Hoofddorp - 4 sterren

17-5-2019: Opleiding Coach Foundation
In korte tijd veel geleerd, fijne sfeer en prima docent en begeleider

Monique Selij, Landgraaf - 4 sterren

6-5-2019: Brede Coachopleiding, specialisatie Jongerencoach
De opleiding tot Jongerencoach gevolgd waarbij de opleiding aangeeft dat je pas een goede coach kunt zijn als je jezelf goed kent en weet waar je kwaliteiten zitten. De hulp die je hierbij krijgt maakt dat deze opleiding anders is dan andere en maakt het voor mij uniek. Dank aan alle trainers en leertherapeuten en supervisors.

Anouk Hegeman, Harderwijk - 4 sterren

18-4-2019: Opleiding tot Loopbaanprofessional
Ik heb de opleiding tot Loopbaanprofessional gevolgd en ik heb hier veel geleerd. Deze Post HBO opleiding geeft veel bagage om als goed uitgeruste loopbaanprofessional aan de slag te gaan.

Lisanne de Jong, IJmuiden - 5 sterren

29-4-2019: Opleiding tot Kindercoach
Bedankt voor de zeer inspirerende Kindercoach training! Drie dagen vol met theorie, oefeningen en ruimte voor vragen. Ik heb er veel van opgestoken, dingen die ik nu in de praktijk kan brengen in het werken met kinderen!

Thijs Ottenhof, Hilversum - 5 sterren

11-3-2019: Opleiding Coach Foundation, Coach Practitioner, Teamcoach
Na Coach Foundation en Practioner was ook Teamcoaching een feest van nieuwe en praktische inzichten en ervaringen. Fijne mix van pragmatisme en diepgang. Hulde BGL!