U gebruikt een verouderde browser zonder flexbox support. Hierdoor zal de website niet goed weergegeven worden. Update alstublieft uw browser of ga over op een moderne browser, zoals Chrome, Edge (Windows), Safari (Mac) of Firefox. [Internet Explorer moet minimaal versie 11 zijn]

Reviews

Hieronder vindt u een overzicht van alle ingezonden reviews.

Jan Otte, Emmeloord - 5 sterren

31-8-2020: VO Coach Practitioner
Na twee jaar opleiding, kijk ik met veel waardering terug op de professionele trainingen.

Maarten Delen, Lochem - 5 sterren

18-8-2020: VO Coach Practitioner
Vijf sterren voor een inhoudelijk sterk programma, sterke begeleiding en supervisoren, uitstekende organisatie en communicatie.

Nelleke Pedroli, Vinkeveen - 5 sterren

17-8-2020: Opleiding VO Coach Practitioner
Zeer deskundige trainers die in staat zijn je uit te dagen en een een prettige, professionele sfeer kunnen scheppen.

Marc Routs, Venlo - 5 sterren

6-7-2020: Ik ben vandaag telefonisch ontzettend goed geholpen door Petra Janzweerd. Zij luisterde erg goed en heeft me in een kwartier tijd van alle nodige info voorzien op een geduldige en professionele wijze. Het laatste zetje om me in te schrijven voor de opleiding NLP.

Yvonne, Amstelveen - 4 sterren

20-1-2020: Opleiding Coach Foundation, gestart met Coach Practitioner
Wat je leert, pas je direct toe in de praktijk, En daar krijg je ook direct feedback op. Hele goede, effectieve aanpak. Trainers staan open voor vragen en zorgen voor een veilige sfeer zodat je het beste uit de lessen kunt halen.

Yvonne Riekerk, Rotterdam - 4 sterren

30-12-2019: Opleiding Coach Foundation

Inge Groenhof, Ede - 4 sterren

6-6-2019: Brede Coachopleiding, specialisatie Kindercoach
Ik ben heel tevreden over het basisgedeelte van de Brede coach opleiding. Ik heb veel geleerd en positieve ervaringen opgedaan.
Wat ik mis in dit gedeelte is een voorbereiding op het werk als zelfstandige coach. Hoe kun je aan de slag, wat is daar voor nodig, hoe kun je het aanpakken? waar zou je je bij aan kunnen sluiten, etc.? Ik heb nu het gevoel dat ik dat maar zelf moet uitzoeken. Ik zou informatie daar over wel prettig vinden. Ik kan me voorstellen dat je hier een gedeelte van een lesdag aan zou kunnen besteden.

Beste Inge, bedankt voor je review.
We begrijpen je feedback over de verzelfstandiging. We hebben er echter bewust voor gekozen omdat niet standaard in de opleiding te integreren, omdat sommige deelnemers al een eigen praktijk hebben en anderen weer helemaal geen plannen hebben om te verzelfstandigen, maar willen het geleerde toepassen in hun eigen beroepspraktijk. Wellicht is de Masterclass “Zo bouw je een bloeiende praktijk https://bgl.nl/training/masterclass-zo-bouw-je-een-bloeiende-praktijk/” een optie. Deze wordt meerdere malen per jaar aangeboden. Verder kun je tijdens de specialisatie ook je trainer/supervisor om wat handreikingen vragen.

Sjoukje Broer, Hoofddorp - 4 sterren

17-5-2019: Opleiding Coach Foundation
In korte tijd veel geleerd, fijne sfeer en prima docent en begeleider

Monique Selij, Landgraaf - 4 sterren

6-5-2019: Brede Coachopleiding, specialisatie Jongerencoach
De opleiding tot Jongerencoach gevolgd waarbij de opleiding aangeeft dat je pas een goede coach kunt zijn als je jezelf goed kent en weet waar je kwaliteiten zitten. De hulp die je hierbij krijgt maakt dat deze opleiding anders is dan andere en maakt het voor mij uniek. Dank aan alle trainers en leertherapeuten en supervisors.

Anouk Hegeman, Harderwijk - 4 sterren

18-4-2019: Opleiding tot Loopbaanprofessional
Ik heb de opleiding tot Loopbaanprofessional gevolgd en ik heb hier veel geleerd. Deze Post HBO opleiding geeft veel bagage om als goed uitgeruste loopbaanprofessional aan de slag te gaan.

Lisanne de Jong, IJmuiden - 5 sterren

29-4-2019: Opleiding tot Kindercoach
Bedankt voor de zeer inspirerende Kindercoach training! Drie dagen vol met theorie, oefeningen en ruimte voor vragen. Ik heb er veel van opgestoken, dingen die ik nu in de praktijk kan brengen in het werken met kinderen!

Thijs Ottenhof, Hilversum - 5 sterren

11-3-2019: Opleiding Coach Foundation, Coach Practitioner, Teamcoach
Na Coach Foundation en Practioner was ook Teamcoaching een feest van nieuwe en praktische inzichten en ervaringen. Fijne mix van pragmatisme en diepgang. Hulde BGL!