U gebruikt een verouderde browser zonder flexbox support. Hierdoor zal de website niet goed weergegeven worden. Update alstublieft uw browser of ga over op een moderne browser, zoals Chrome, Edge (Windows), Safari (Mac) of Firefox. [Internet Explorer moet minimaal versie 11 zijn]

Protocol COVID-19 Hoofddorp

De inhoud van dit protocol is opgesteld op basis van de maatregelen die door de Rijksoverheid zijn afgekondigd, de richtlijnen van het RIVM en het Samen veilig doorwerken protocol van de Rijksoverheid. Daarbij is afstemming geweest met diverse betrokkenen, VNO-NCW en trainingsbureaus en opleidingsinstituten. Het protocol is goedgekeurd door de NRTO en zal indien noodzakelijk worden aangepast aan nieuwe richtlijnen.

Doel van dit protocol is je duidelijkheid te bieden over de wijze waarop je weer veilig fysiek aanwezig kunt zijn bij trainingsbijeenkomsten, examens, supervisie, leertherapie en andere vormen van begeleiding. De gezondheid staat in dit protocol centraal.

Door met elkaar de spelregels uit het protocol na te leven, is het mogelijk om een veilige, inspirerende leeromgeving te creëren.

Coronaprotocol Hoofddorp.docx