U gebruikt een verouderde browser zonder flexbox support. Hierdoor zal de website niet goed weergegeven worden. Update alstublieft uw browser of ga over op een moderne browser, zoals Chrome, Edge (Windows), Safari (Mac) of Firefox. [Internet Explorer moet minimaal versie 11 zijn]

Prijswinnaar!

Na afloop van onze Open Dagen in januari 2018 hebben we de deelnemers een evaluatie verzoek gestuurd via Survey Monkey. Respondenten konden via onze info@bgl.nl mailadres laten weten mee te willen dingen naar een interventiespel. Uit de tientallen aanmeldingen is Liesbeth van der Aa als prijswinnaar uit de bus gekomen en zij ontvangt van ons het ‘Gevoelswereldspel‘.

Gevoelens spelen een belangrijke rol in ons leven. Ze beïnvloeden ons gedrag in hoge mate en daarom is het zinvol ze te kennen en te begrijpen. Veel mensen vinden het echter lastig om hun gevoelens onder woorden te brengen. De ervaring leert dat dit makkelijker wordt door als coach/loopbaanbegeleider gebruik te maken van dit spel.

Liesbeth, veel plezier met dit praktische interventiespel en een mooie persoonlijke ontwikkeling in onze Loopbaanprofessional opleiding toegewenst!

Hartelijke groeten,
Team BGL