U gebruikt een verouderde browser zonder flexbox support. Hierdoor zal de website niet goed weergegeven worden. Update alstublieft uw browser of ga over op een moderne browser, zoals Chrome, Edge (Windows), Safari (Mac) of Firefox. [Internet Explorer moet minimaal versie 11 zijn]

Platform voor BGL-coaches en -therapeuten

Regelmatig worden wij benaderd door oud-studenten met de vraag of het mogelijk is om zich als coach of therapeut te profileren via onze site. Sommigen geven aan het BGL-logo te willen gebruiken op hun site als een extra keurmerk naast dat van hun beroepsvereniging. Uiteraard is het goed om te horen dat men trots is op het behaalde diploma en men meerwaarde ervaart om ons als opleider te vermelden. Ook vanuit verschillende beroepsorganisaties krijgen wij positieve feedback over de kwaliteit van onze coaches en therapeuten.

Dit heeft ons doen besluiten om een platform op onze site te creëren, waarop uitsluitend door BGL opgeleide coaches en therapeuten hun coachings- of therapiepraktijk onder de aandacht kunnen brengen.

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten over de voordelen en voorwaarden? Lees dan verder.