U gebruikt een verouderde browser zonder flexbox support. Hierdoor zal de website niet goed weergegeven worden. Update alstublieft uw browser of ga over op een moderne browser, zoals Chrome, Edge (Windows), Safari (Mac) of Firefox. [Internet Explorer moet minimaal versie 11 zijn]

Venetië

NLP in Venetië

Wij bieden onze NLP opleidingen ook in Venetië aan.

Venetië levert de perfecte leeromgeving in een inspirerende stad: even uit je eigen omgeving om nieuwe dingen te leren. Terwijl de opleiding intens en intensief is, krijg je evengoed genoeg tijd en gelegenheid om je te ontspannen en vermaken in deze prachtige stad en aan het strand, zodat je je vakantiegevoel kunt mixen met je persoonlijke ontwikkeling. De winkels zijn tot 20.00 uur open en op het strand van Lido is het na de warmte van de dag ook heerlijk toeven.

De opleidingen worden gegeven in het Centro Culturale Don Orione Artigianelli. Het gebouw omvat vier kloosters, waarvan het oudste stamt uit de 15e eeuw. Het centrum heeft de beschikking over ca. 80 kamers. Indien je de kamer via ons reserveert bedragen de kosten voor een eenpersoonskamer € 95,00 per nacht, inclusief ontbijtbuffet. Tevens kun je lunchen en dineren in het naastgelegen Restaurant San Trovaso. Je kunt er ook voor kiezen een maaltijd te nuttigen in een van de vele eettentjes die Venetië rijk is.