U gebruikt een verouderde browser zonder flexbox support. Hierdoor zal de website niet goed weergegeven worden. Update alstublieft uw browser of ga over op een moderne browser, zoals Chrome, Edge (Windows), Safari (Mac) of Firefox. [Internet Explorer moet minimaal versie 11 zijn]

Venetië

NLP in Venetië

In de zomer kunt u diverse NLP-programma’s volgen in Venetië.

Venetië levert de perfecte leeromgeving in een inspirerende stad: even uit je eigen omgeving om nieuwe dingen te leren. Je krijgt een prettig onderkomen in het tot hotel omgebouwde klooster Redentore, middenin Venetië (op La Giudecca) en toch zeldzaam rustig. Hier worden ook de NLP-Practitioner opleiding en masterclasses gegeven.

Terwijl de opleiding/masterclass intens en intensief is, krijgt u evengoed genoeg tijd en gelegenheid om u te ontspannen en vermaken in deze prachtige stad en aan het strand, zodat u uw vakantiegevoel kunt mixen met uw persoonlijke ontwikkeling. De winkels zijn tot 20.00 uur open en op het strand van Lido is het na de warmte van de dag ook heerlijk toeven.

U zorgt zelf voor uw eten. Hiertoe zijn diverse mogelijkheden. Zo kunt u een maaltijd regelen in een van de vele eettentjes om de hoek of u koopt eten bij de supermarkt. Er is een gemeenschappelijke keuken waar u de maaltijden kunt klaarmaken en een eetzaal waar u ze kunt nuttigen.

Uw kamer met eigen douche en toilet is voorzien van een kleine koelkast. Natuurlijk zijn er iets verder weg in Venetië ook talloze gezellige restaurants waar u heerlijk kunt eten.