U gebruikt een verouderde browser zonder flexbox support. Hierdoor zal de website niet goed weergegeven worden. Update alstublieft uw browser of ga over op een moderne browser, zoals Chrome, Edge (Windows), Safari (Mac) of Firefox. [Internet Explorer moet minimaal versie 11 zijn]

Vorden

We hebben ervoor gekozen om het grootste deel van onze NLP-opleidingen onder te brengen bij Vrije Oogst, Zomervreugdweg 3, 7251 NX Vorden.

Het prachtige landgoed van ruim 4 hectare bevindt zich in het Achterhoekse coulissenlandschap onder Vorden.
Met een trainingsruimte van ca. 70m2 en vele bijzondere buitenplekjes in de natuur biedt het een ideale stimulans voor gezonde en natuurlijke ontwikkeling. Het oogsten van nieuwe leerervaringen en diepe inzichten kan samengaan met de ervaring van het oogsten van gewassen en kleinfruit in de moestuin; of appels, peren en pruimen in de boomgaard met robuuste oude rassen; wandelen door velden, bossen en langs kastelen; verwijlen aan de plas of de Lindese Laak.; contact met de paarden in hun eigen ‘paddock paradise’ die soms behulpzaam zijn bij een coaching.

Gezien het intensieve karakter van de opleiding kiezen veel deelnemers ervoor om in (de omgeving van) Vorden te overnachten. Bij de trainingslocatie zijn een aantal eenvoudige eenpersoonskamers voor deelnemers beschikbaar. De kosten voor een kamer bedragen € 25,00 per nacht, inclusief ontbijt, exclusief 9% BTW. De kosten voor het appartement bedragen € 60,00 per nacht, exclusief 9%. BTW. In de omgeving zijn ook diverse hotels en B&B’s. Voor de liefhebbers is het altijd mogelijk om kosteloos te overnachten in een tentje op het terrein van Vrije Oogst.

Wil je meer weten? Bel dan 023-5556755 of stuur een mail naar info@bgl.nl.