U gebruikt een verouderde browser zonder flexbox support. Hierdoor zal de website niet goed weergegeven worden. Update alstublieft uw browser of ga over op een moderne browser, zoals Chrome, Edge (Windows), Safari (Mac) of Firefox. [Internet Explorer moet minimaal versie 11 zijn]

Ontwikkelen met het STAP-budget

Het opleidingsseizoen is weer begonnen. De eerste groepen zijn weer van start gegaan. Juist in deze woelige tijden lijkt de honger naar persoonlijke en professionele ontwikkeling alleen maar toe te nemen. In een wereld waarin veel verandert en “meer met minder moet'”, is het belangrijk dat het leren van en met elkaar op plezierige wijze plaatsvindt. Onder het motto “Slimmer en leuker” bieden we leerprogramma’s aan die er door een verscheidenheid aan werkvormen voor zorgen dat je op een verrassend ontspannen manier geïnspireerd kunt raken.

Deze nieuwsbrief biedt een update van recente ontwikkelingen en nieuwswaardigheden en geeft een overzicht van activiteiten die binnenkort van start gaan.

Ben je toe aan een volgende stap in je ontwikkeling en heb je nog vragen, bel of mail ons gerust. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.30 uur telefonisch bereikbaar via 023 555 67 55. Mailen kan ook via info@bgl.nl. Je vragen worden snel beantwoord.