U gebruikt een verouderde browser zonder flexbox support. Hierdoor zal de website niet goed weergegeven worden. Update alstublieft uw browser of ga over op een moderne browser, zoals Chrome, Edge (Windows), Safari (Mac) of Firefox. [Internet Explorer moet minimaal versie 11 zijn]

Noloc Keurmerk Loopbaanopleiding

Per 1 september 2022 voeren wij als één van de eerste opleidingen het NOLOC-keurmerk voor onze Post-HBO Registeropleiding tot Loopbaanprofessional.

Voorafgaand aan de toekenning van het keurmerk vond een een uitgebreide audit plaats die werd uitgevoerd door Hobéon Certificering en Accreditatie. Er vond een beoordeling van de eindtermen, het primaire proces: het programma, de voorzieningen, de kwaliteitszorg en resultaten plaats. Hiertoe werden documenten en dossiers bestudeerd en vonden gesprekken plaats met het management, de docenten, studenten en het werkveld. De uitkomst is een accreditatie voor de komende vier jaar. Met dank aan allen die hebben bijgedragen aan dit resultaat.

Wat betekent dat voor onze studenten?
Op basis van het keurmerk Noloc erkende loopbaanopleiding ontvangen afgestudeerden van onze opleiding vrijstelling voor het inhoudelijk deel van de toetsing voor certificering als Register Loopbaanprofessional. Deze vrijstelling geldt ook voor studenten van de lopende opleidingen. Dit betekent een significante vereenvoudiging van het certificeringsproces. Goed nieuws dus.

Medio september verschijnt veen Opleidingsspecial in het Q4-nummer van Loopbaanvisie, het vakblad van de Noloc. Hierin worden het keurmerk en de geaccrediteerde opleidingen voor het voetlicht gebracht.

Wil je ook een opleiding tot Loopbaanprofessional volgen die alle facetten van het vak van loopbaancoach/-adviseur belicht en die een gedegen basis vormt om zelfstandig aan de slag te gaan? Of ben je al als (loopbaan)coach werkzaam en wil je je verder professionaliseren door aanvullende modules te volgen? Bekijk dan de mogelijkheden op onze site:
Opleiding tot loopbaanprofessional en Trainingen Loopbaancoaching

Je kunt ook het STAP-budget aanvragen voor (modules uit) de opleiding tot Loopbaanprofessional. De volgende mogelijkheid is op 1 november 2022.