U gebruikt een verouderde browser zonder flexbox support. Hierdoor zal de website niet goed weergegeven worden. Update alstublieft uw browser of ga over op een moderne browser, zoals Chrome, Edge (Windows), Safari (Mac) of Firefox. [Internet Explorer moet minimaal versie 11 zijn]

NLP Master Practitioner in Venetië

NLP IN VENETIË – 16 t/m 24 augustus 2018

In anderhalve week je Internationale Certificaat (The Society of NLP) Master NLP Practitioner

De vruchtbare samenwerking tussen Cherub en BGL & partners heeft al geresulteerd in een geheel nieuwe aanbod aan NLP opleidingen in Nederland: high-impact, snel en wervelend, passend in deze tijd. Nu nemen we je mee naar een prachtige plek om de opleiding tijdens de zomer te doen: Venetië!

DE OPLEIDING

De NLP Master Practitioner opleiding nieuwe stijl is een internationaal gecertificeerde opleiding door de Society of NLP van Richard Bandler.

Kenmerkend voor onze NLP-opleiding

 • NLP is een persoonlijk ontwikkelingstraject; zelfonderzoek en zelfinzicht vormen de rode draad.
 • Je leert jezelf in sneltreinvaart te ontwikkelen en te managen.
 • De opleiding is dynamisch en vernieuwend, de lesstof dringt snel en met grote impact door.
 • Door de specifiek Bandleriaanse taal van de trainer, profiteer je optimaal en kun je kennis en inzicht op onbewust niveau binnenhalen.
 • De lesgroep is persoonlijk en zeer divers van samenstelling.
 • De groepsdynamiek die hierdoor ontstaat biedt een ideaal platform om van elkaar te leren.
 • De opleiding is internationaal gecertificeerd door de Society of NLP, waaraan Richard Bandler, één van de grondleggers van NLP, zich heeft verbonden.
WAAROM VENETIË?

Omdat het er heerlijk toeven is!

Venetië levert de perfecte leeromgeving in een inspirerende stad: even uit je eigen omgeving om nieuwe dingen te leren. Je krijgt een prettig onderkomen in het tot hotel omgebouwde klooster Redentore, middenin Venetië (op La Giudecca) en toch zeldzaam rustig. Hier wordt ook de opleiding gegeven.

Terwijl de opleiding intens en intensief is, krijg je evengoed genoeg tijd en gelegenheid om je te ontspannen en vermaken in deze prachtige stad en aan het strand, zodat je je vakantiegevoel kunt mixen met je persoonlijke ontwikkeling. De winkels zijn tot 20.00 uur open en op het strand van Lido is het na de warmte van de dag ook heerlijk toeven.

Je zorgt zelf voor je eten. Hiertoe zijn diverse mogelijkheden. Zo kunt je een maaltijd regelen in een van de vele eettentjes om de hoek of je koopt je eten bij de supermarkt. Er is een gemeenschappelijke keuken waar je de maaltijden kunt klaarmaken en een eetzaal waar je ze kunt nuttigen. Je kamer met eigen douche en toilet is voorzien van een kleine koelkast. Natuurlijk zijn er iets verder weg in Venetië ook talloze gezellige restaurants waar je heerlijk kunt eten.

INHOUD PROGRAMMA
 In Venetië
 •  Het model van de wereld opnieuw beschouwd. Sinds je opleiding tot NLP Practitioner: hoezeer ben je in staat om de consequentie te aanvaarden van ieders model van de wereld? Toegift: koppeling aan RET en Geweldloze communicatie.
 • Naast het feit dat je zintuigen, oogbewegingen en gedrag met elkaar samenhangen, leer je meer filters dan VAKO kennen: verruiming van kennis omtrent de leerstijlen, de filters, de metaprogramma’s.
 • Strategieën aangevuld met metaprogramma’s, overtuigingen, submodaliteiten: hoe kun je je bestaande aanpak in het leven dan verbeteren?
 • Submodaliteiten en hypnotische taalpatronen: Ankeren op meester-niveau
 • Metamodel de diepte in. Milton Model de ruimte in.
 • Hypnose: geavanceerde inductie
 • Metaforen op maat en ontwikkelen van “nested loops (hypnotische techniek)”
 • Tijdlijnen en Hulpbronnen: creatief omgaan met het geleerde
 • Integratie van het geleerde
In Nederland

 

De Terugkomdag wordt 3-6 weken na de opleiding gepland.
De certificaten worden in Amerika bij de Society of NLP aangevraagd.

 

 Schema lesdagen

De lesdagen worden ter plekke ingevuld. Afhankelijk van het weer en de weersverwachtingen in die week kan er lesgegeven worden in het zaaltje van het kloosterhotel of buiten in de tuin, in het park of aan het strand. Kort voor de start krijg je het lesschema onder voorbehoud in handen.

INVESTERING EN DEADLINES

De opleidingsprijs voor deze bijzondere zomertraining bedraagt € 2.250,00, inclusief het certificaat van de Society of NLP. Aanbieding: Voor deze zomeropleiding geldt ‘NLP-Practitionersprijs’ van € 2.100,00 als je voor 15 april a.s. inschrijft en betaalt.

De kosten voor je verblijf in Redentore bedragen € 40,00 per overnachting voor een eenpersoonskamer en € 65,00 per overnachting voor een tweepersoonskamer, inclusief belasting. Opmerking: de tweepersoonskamer heeft dezelfde omvang als de eenpersoonskamer. Er staan dan twee eenpersoonsbedden in. Alle kamers zijn voorzien van eigen douche en toilet.

Kamer boeken

De boeking van je kamer gaat via Angélique de Graaff, infomail.cherub@gmail.com, 0616406767.
Als je meedoet maak dan – om je kamer te garanderen – voor 15 mei a.s. het kamerbedrag x aantal nachten over aan Cherub NL72INBG0004566163 onder vermelding van Kamer Venetië en je voor- en achternaam. Als je eerder dan 15 augustus wilt aankomen of later dan 25 augustus wilt vertrekken, neem dan contact op met Angélique de Graaff. Zij vraagt dan extra nachten voor je aan. Wacht met boeken van je vlucht totdat deze nachten bevestigd zijn.

N.B. Er is een optie voor een beperkt aantal kamers. Wees er dus snel bij. De optie die we hebben vervalt op 15 mei en dan is het niet zeker of er nog een hernieuwde optie op een klein(er) aantal kamers verkrijgbaar is.

Kom tenminste één dag van tevoren aan (15 augustus) en
boek je terugvlucht op z’n vroegst op de 25e augustus!
Bijkomende kosten
 • Vliegreis vanuit Amsterdam of Rotterdam/Den Haag, Brussel naar Marco Polo Airport of Treviso
 • Maaltijden

Je kunt je online inschrijven via https://bgl.nl/online-inschrijven/
Wil je meer informatie? Bel 023 5556755 of mail naar info@bgl.nl.