U gebruikt een verouderde browser zonder flexbox support. Hierdoor zal de website niet goed weergegeven worden. Update alstublieft uw browser of ga over op een moderne browser, zoals Chrome, Edge (Windows), Safari (Mac) of Firefox. [Internet Explorer moet minimaal versie 11 zijn]

NLP Master Practitioner in Venetië – 16 t/m 24 augustus 2018

Vakantie vieren en tegelijkertijd werken aan je persoonlijke ontwikkeling. Het is mogelijk!

Ben je NLP Practitioner, dan kun je van 16 t/m 24 augustus 2018 de door de Society of NLP (Richard Bandler) geaccrediteerde opleiding tot NLP Master Practitioner volgen in Venetië. Opnieuw staat de opleiding onder de bezielende leiding van Angélique de Graaff (Cherub).

Venetië levert de perfecte leeromgeving in een inspirerende stad: even uit je eigen omgeving om nieuwe dingen te leren. Je krijgt een prettig onderkomen in het tot hotel omgebouwde klooster Redentore, middenin Venetië (op La Giudecca) en toch zeldzaam rustig. Hier wordt ook de opleiding gegeven.

Terwijl de opleiding intens en intensief is, krijg je evengoed genoeg tijd en gelegenheid om je te ontspannen en vermaken in deze prachtige stad en aan het strand, zodat je je vakantiegevoel kunt mixen met je persoonlijke ontwikkeling. De winkels zijn tot 20.00 uur open en op het strand van Lido is het na de warmte van de dag ook heerlijk toeven.

Lees hier meer over de mogelijkheden.