U gebruikt een verouderde browser zonder flexbox support. Hierdoor zal de website niet goed weergegeven worden. Update alstublieft uw browser of ga over op een moderne browser, zoals Chrome, Edge (Windows), Safari (Mac) of Firefox. [Internet Explorer moet minimaal versie 11 zijn]

Nieuw in ons aanbod: Opleiding tot Teamcoach, start 29 januari 2018 in Driebergen

Wendbaarheid (agility) is de nieuwe leus. Voor medewerkers wordt het steeds belangrijker om te weten waar hun toegevoegde waarde ligt in de samenwerking met anderen. Deskundigheid is niet meer genoeg, je kwaliteiten als teamspeler kunnen van doorslaggevend belang zijn.

Steeds vaker wordt de hulp van een teamcoach ingeroepen om teams te ondersteunen in het stroomlijnen van de samenwerking, in het stimuleren van hun ontwikkeling, bij het inspelen op veranderingen en bij realiseren van performanceverbetering.

In de 10-daagse opleiding tot Teamcoach ontwikkelt u theoretische en methodische kennis, praktische vaardigheden en reflectieve vermogens om teams professioneel te ondersteunen in hun ontwikkeling naar zelfsturing en resultaatgerichtheid.

Geïnteresseerd? Download hier de brochure