U gebruikt een verouderde browser zonder flexbox support. Hierdoor zal de website niet goed weergegeven worden. Update alstublieft uw browser of ga over op een moderne browser, zoals Chrome, Edge (Windows), Safari (Mac) of Firefox. [Internet Explorer moet minimaal versie 11 zijn]

Kindercoach Dorine sleept gemeentelijk contract in de wacht!

Dorine Lycklama à Nijeholt heeft bij ons 5 jaar geleden de opleiding tot Kindercoach gevolgd. Tegenwoordig is ze eigenaar van haar eigen praktijk en heeft ze gemeentelijk contract gekregen! Gefeliciteerd!

Dorine Lycklama à Nijeholt, eigenaar van Remedial Teaching en Kindercoach Praktijk ‘Bekijk het even’ plaatste begin september 2016 het navolgende bericht op haar Facebook pagina:

“YES!!! Het contract met de gemeente Súdwest-Fryslân én Littenseradiel is een feit! Ik mag nu als Kindercoach, kinderen begeleiden die even een positief duwtje in de rug kunnen gebruiken, begeleiden vanuit de gemeenten SWF en Littenseradiel. Hier ben ik erg blij mee!”

Nadat we Dorine hebben gefeliciteerd met het in de wacht slepen van haar gemeentelijk contract, reageert ze spontaan terug:

“Ik vind jullie opleiding vooral ook een diepte investering in jezelf. Er is na mijn opleiding als Kindercoach (2010-2011) vooral ook veel met me zelf gebeurd. Vaak ook bewust opgezocht, maar de opleiding heeft zeker deurtjes open gezet om niet alleen de kinderen een stap verder te helpen, maar ook om nog verder naar mijn eigen stukken te kijken!

En ook als leerkracht heb ik er heel veel aan gehad. Vooral het stukje NLP en de VAKOG-systemen. Als Remedial Teacher is deze informatie zo essentieel om kinderen de leerstof aan te bieden vanuit hun voorkeur-systeem. Je gaat anders naar kinderen kijken.”

Binnen onze opleidingen stellen we dat jezelf het belangrijkste instrument bent, waarmee je je kennis en je vaardigheden verbindt. Kindercoach en remedial teacher Dorine is een fantastisch voorbeeld van waar het deelnemen aan een van onze opleidingen misschien wel toe kan leiden!