U gebruikt een verouderde browser zonder flexbox support. Hierdoor zal de website niet goed weergegeven worden. Update alstublieft uw browser of ga over op een moderne browser, zoals Chrome, Edge (Windows), Safari (Mac) of Firefox. [Internet Explorer moet minimaal versie 11 zijn]

Haal het NOBCO EIA niveau

Bij BGL kun jij als een van de eersten begeleid worden naar het NOBCO EIA niveau. Dat komt omdat onze opleidingen door de NOBCO/ EMCC geaccrediteerd zijn als EQA Embedded opleidingen. En dat is goed nieuws voor jou, want het brengt je carrière als professionele coach op een hoger plan. Leer er alles over en meld je aan voor onze voorlichting.

Foundation en Practitioner

Bij BGL kun je terecht voor coach opleidingen op Foundation en Practitioner niveau. Kies het Foundation niveau als je kennis wilt maken met coaching en je vaardigheden op dit gebied wilt ontwikkelen. Het Practitioner niveau is geschikt als je al enige ervaring hebt in coaching en je verder wilt verdiepen en professionaliseren in het vakgebied.

EQA Embedded accreditatie

Beide opleidingen zijn geaccrediteerd door de NOBCO/ EMCC als EQA Embedded opleidingen. Dit betekent dat je de mogelijkheid hebt om volledig begeleid te worden naar het NOBCO EIA niveau, waardoor je je kunt aansluiten bij de meest professionele beroepsorganisatie voor coaches. Dit geeft erkenning voor je opleiding en vaardigheden en het opent deuren naar een netwerk van professionele coaches met mogelijkheden voor verdere ontwikkeling en groei in het vakgebied.

Tijdens de BGL opleiding kun je rekenen op professionele begeleiding door gekwalificeerde supervisors en trainers uit het werkveld. Daarnaast krijg je volledige persoonlijke begeleiding in het accreditatieproces naar de EIA certificering.

Criteria

Voor het behalen van je EIA certificering gelden verschillende criteria afhankelijk van wat je de afgelopen twee jaar hebt gedaan:

  1. Heb je in de afgelopen twee jaar je EQA diploma behaald, dan werk je in een vast traject aan je EIA certificering onder begeleiding van een bevoegd supervisor.
  2. Heb je langer dan twee jaar geleden je diploma behaald zonder EQA keurmerk, dan volg je een aangepast traject zodat ook jij je certificering kunt behalen.
  3. Heb je nog helemaal geen opleiding gevolgd, dan begin je met de Foundation opleiding en volgt de EIA certificering automatisch.
Voorlichting

BGL organiseert op 23 mei om 14.00 uur een online voorlichting om je meer uitleg te geven over de opleidingen en het accreditatieproces. Meld je nu direct aan.

Over BGL

BGL is al 34 jaar dé opleider in Nederland van coaches. Omdat we verbonden zijn aan de Nederlandse Orde van Beroeps Coaches (NOBCO) kennen onze opleidingen een officiële status. Al meer dan 12.000 mensen volgden een van onze opleidingen en zijn nu officieel coach of coach/counselor. Je bent bij ons aan het juiste adres voor een kwalitatieve coach opleiding op Foundation, Practitioner en EIA niveau.

Voorlichting

"*" geeft vereiste velden aan

Onderwerp*
Graag willen wij van je weten naar welk onderwerp je interesse specifiek uitgaat zodat we dit in de voorlichting kunnen behandelen. Vink hieronder je keuze aan:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.