U gebruikt een verouderde browser zonder flexbox support. Hierdoor zal de website niet goed weergegeven worden. Update alstublieft uw browser of ga over op een moderne browser, zoals Chrome, Edge (Windows), Safari (Mac) of Firefox. [Internet Explorer moet minimaal versie 11 zijn]

Gratis workshop ‘Coachopleiding klaar, Starten maar!’

Deze gratis workshop over personal branding is bedoeld voor iedereen die reeds een BGL opleiding heeft afgerond, of overweegt om een BGL opleiding te gaan volgen.

Wie wilt u eigenlijk zijn in uw eigen praktijk?

Voor veel mensen voelt het in eerste instantie vreemd om zo bezig te zijn met “jezelf verkopen en jezelf als merk neerzetten“. Die onwennigheid vervliegt meestal snel als de eerste resultaten zichtbaar worden: u komt namelijk bekend te staan als de expert die u bént, u krijgt een reputatie die bij u past en consistent is met wat u wilt neerzetten.

Om tot een goed Personal Brand te komen, is het belangrijk stil te staan bij uw krachten, talenten en waarden. Hoe doet u wat u doet, wat is uw stijl, wat zijn uw voorkeuren en wat communiceert u hierover? Wat zijn de kernwaarden in uw leven? Wat zijn uw talenten? Wat maakt u uniek?
Als u weet hoe u in elkaar steekt en wat uw sterke kanten zijn, dan voert u vervolgens deze zaken door in wat u zegt en wat u doet. Personal branding is een manier van denken en werken die ervoor zorgt dat u vaker wordt gevraagd voor de dingen waarvoor u gevraagd wilt worden.

Wij bieden deze gratis workshop aan op onze Open Dagen in Hoofddorp en Driebergen:
Locatie Hoofddorp op donderdag 25 januari 2018 van 16.00 tot 18.00 uur door Marian Verschuren.
of
Locatie Driebergen op vrijdag 26 januari 2018 van 16.00 tot 18.00 uur door Wytske Hallema.

U kunt u aanmelden voor een van deze twee workshops via info@bgl.nl.