U gebruikt een verouderde browser zonder flexbox support. Hierdoor zal de website niet goed weergegeven worden. Update alstublieft uw browser of ga over op een moderne browser, zoals Chrome, Edge (Windows), Safari (Mac) of Firefox. [Internet Explorer moet minimaal versie 11 zijn]

Een nieuw gezicht bij BGL

Hi allemaal,

Sinds begin juni mag ik onderdeel uitmaken van het BGL & Partners-team, graag stel ik me aan jullie voor!

Mijn naam is Jill Lamballais Tessensohn, 29 jaar. Samen met mijn vriend en hondje woon ik in het fijne Voorhout.

Binnen BGL zal ik me vooral bezighouden met de commerciële en administratieve zaken, een vrij algemene omschrijving maar het werk is dan ook erg divers, precies waar je mij het meest gelukkig mee maakt. Op dit moment zijn we druk bezig met het implementeren van een nieuw CRM-systeem, een goed moment om kennis te maken met alles en iedereen rondom BGL.

Ik ben aanwezig op dinsdag, donderdag en vrijdag. Op maandag ben ik alleen in oneven weken op kantoor.

Ik zie ernaar uit om iedereen te ontmoeten/telefonisch te spreken!