U gebruikt een verouderde browser zonder flexbox support. Hierdoor zal de website niet goed weergegeven worden. Update alstublieft uw browser of ga over op een moderne browser, zoals Chrome, Edge (Windows), Safari (Mac) of Firefox. [Internet Explorer moet minimaal versie 11 zijn]

Een betekenisvol 2020

Het afgelopen jaar is voorbijgevlogen en naar goed gebruik is het weer een dynamisch jaar geweest. Opnieuw zijn we erin geslaagd om onze missie “het ontwikkelen van mens en organisatie” met verve uit te dragen.

Voor 2020 liggen er weer nieuwe uitdagingen in het verschiet, waaronder de viering van ons 30-jarig jubileum. Ons motto voor het komende jaar luidt “Van unieke beleving naar concreet resultaat”. Onze uitdaging is erin gelegen om onze klanten en relaties te faciliteren bij het verwezenlijken van hun ontwikkelwensen, samen met hen de weg te vinden naar persoonlijk welzijn en professioneel succes.

Vanwege de feestdagen zijn wij van zaterdag 21 december 2019 tot maandag 6 januari 2020 gesloten. Wij wensen iedereen fijne feestdagen en een betekenisvol 2020 toe.