U gebruikt een verouderde browser zonder flexbox support. Hierdoor zal de website niet goed weergegeven worden. Update alstublieft uw browser of ga over op een moderne browser, zoals Chrome, Edge (Windows), Safari (Mac) of Firefox. [Internet Explorer moet minimaal versie 11 zijn]

Dit zijn de 6 nieuwe leden van de Adviesraad

De nieuwe Adviesraad helpt BGL bij de ambitie om geluk voor iedereen bereikbaar te maken. Wie zijn de nieuwe leden en wat gaan zij voor jou doen?

Geluk voor iedereen

BGL wil geluk voor iedereen bereikbaar maken. Wanneer het zelfinzicht van mensen groeit, zijn ze in staat om een gelukkiger leven te leiden. Wij leiden de beste coaches en therapeuten op die zelf ook beschikken over dat zelfinzicht waarmee zij in staat zijn om hun missie te volbrengen: anderen helpen om gelukkig te worden.

Daarnaast ontwikkelen we samen met coaches, therapeuten, verzekeraars, zorg, onderwijs, kennisinstellingen, overheid, informatieleveranciers en politiek initiatieven om een goede mentale gezondheid voor iedereen in Nederland bereikbaar te maken. Het is onze wens om meer tijd, aandacht en middelen te investeren in onze maatschappelijke impact. Daarom heeft BGL experts gezocht en gevonden die zitting willen nemen in de nieuwe Adviesraad.

Leden Adviesraad

De Adviesraad fungeert als klankbord en ambassadeur. Zij inventariseert de belangrijkste problemen die geluk voor iedereen in de weg staan en zij denkt na over mogelijke oplossingen. Daarnaast adviseert zij over inhoudelijke ontwikkelingen en de vertaling daarvan naar de activiteiten van BGL. Zij biedt toegang tot nieuwe kennis en contacten. Ook is zij klankbord voor initiatieven en ideeën vanuit BGL. Zij heeft een onafhankelijke positie.

De Adviesraad bestaat uit de volgende leden:
Wilma Steehouwer – directeur hr & legal Nefkens
Milène Junius – eigenaar 12morgen, vertrouwenspersoon o.a. Eerste Kamer
Jeroen Verkroost – directeur digitale transformatie Holland Casino
Noor Compier – huisarts/medisch adviseur
Sophie Witteveen – voorzitter VVAO en pmc-manager IBFD
Natasja Jongenotter – general manager Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam

Heb je vragen of suggesties over de Adviesraad? Neem dan gerust contact op via de contactpagina.