U gebruikt een verouderde browser zonder flexbox support. Hierdoor zal de website niet goed weergegeven worden. Update alstublieft uw browser of ga over op een moderne browser, zoals Chrome, Edge (Windows), Safari (Mac) of Firefox. [Internet Explorer moet minimaal versie 11 zijn]

Babs Mouton

Ik help jou te ontdekken wie je bent, wat je wilt en wat je kunt, zodat jij meer werkgeluk krijgt. Wat ik geweldig vind bij de mensen die ik coach is dat ik in hun boek mag lezen en een stuk van hun levensverhaal mag zien. Samen ontdekken we de rode draad in dat verhaal, zodat ze zelf stappen kunnen zetten hun verhaallijn aan te passen. Ze weten daarna (beter) wat ze willen op werkgebied en hoe ze dat kunnen bereiken.

Miranda Brugman

Heb jij ook wel eens het gevoel dat er meer in je zit dan je nu op je werk laat zien? Twijfel jij wel eens of dit nu de baan of studie is die het beste bij je past?
Je bent zeker niet de enige! En nog belangrijker; dit ligt niet aan jou! Wél aan de match tussen jou en je baan of studie.
Wie zijn talenten kent, maakt de juiste keuzes.
Ik begeleid mensen bij het ontdekken en optimaliseren van hun ware talenten, zodat zij de juiste keuze kunnen maken voor hun loopbaan of studie en hun potentieel optimaal kunnen benutten bij het bereiken van hun doelen.

Barbara Stam

Samenwerken is voor mij essentieel. Met samenwerken bereik je meer dan alleen. Als teamcoach help ik teams om de samenwerking te versterken en om excelleren mogelijk te maken. Ik richt me op teams die een andere balans zoeken tussen proces en people, die uit de waan van de dag willen stappen. Met als resultaat meer focus, duidelijkheid en plezier.

Jolanda Meeks-Kling

Wat wil ik nou echt?
Waar word ik nou echt blij van?
Hoe krijg ik mijn energie weer terug?
Ik wil zo graag meer kunnen genieten.

Dit zijn een aantal vragen waarvoor je bij mij terecht kan. Vragen op zowel werk als privégebied. Vragen over balans, werkplezier, zingeving, stress, energie en keuzes.

Sandra Koopman

Je kan bij mij terecht met vragen over je werk en privéleven. Denk hierbij aan vastlopen op je werk, je wilt iets anders maar weet niet wat, werk / privé balans, niet lekker in je vel zitten, geen energie hebben.