U gebruikt een verouderde browser zonder flexbox support. Hierdoor zal de website niet goed weergegeven worden. Update alstublieft uw browser of ga over op een moderne browser, zoals Chrome, Edge (Windows), Safari (Mac) of Firefox. [Internet Explorer moet minimaal versie 11 zijn]

Pamela te Kulve

I’M POSSIBLE
Tevreden en betrokken medewerkers zijn productiever en gezonder. Ze zorgen voor betere prestaties van een organisatie.
Te vaak ligt de focus op verandering. Verandering is mooi, maar doordat we vooral daarop focussen zien we niet wat er aan potentie al is en waar werkelijk de behoefte ligt.
Door verborgen behoeften en potentieel zichtbaar te maken en nieuwe verbindingen te creëren krijgt verandering een positieve boost. Met plezier en enthousiasme in het werk worden grenzen verlegd en verankerd in de organisatie.
I’m possible is mijn lijfspreuk. Mijn missie? Verandering inspirerend, leuk en effectief laten zijn!

Barbara Stam

Samenwerken is voor mij essentieel. Met samenwerken bereik je meer dan alleen. Als teamcoach help ik teams om de samenwerking te versterken en om excelleren mogelijk te maken. Ik richt me op teams die een andere balans zoeken tussen proces en people, die uit de waan van de dag willen stappen. Met als resultaat meer focus, duidelijkheid en plezier.

Jolanda Meeks-Kling

Wat wil ik nou echt?
Waar word ik nou echt blij van?
Hoe krijg ik mijn energie weer terug?
Ik wil zo graag meer kunnen genieten.

Dit zijn een aantal vragen waarvoor je bij mij terecht kan. Vragen op zowel werk als privégebied. Vragen over balans, werkplezier, zingeving, stress, energie en keuzes.

Sandra Koopman

Je kan bij mij terecht met vragen over je werk en privéleven. Denk hierbij aan vastlopen op je werk, je wilt iets anders maar weet niet wat, werk / privé balans, niet lekker in je vel zitten, geen energie hebben.