U gebruikt een verouderde browser zonder flexbox support. Hierdoor zal de website niet goed weergegeven worden. Update alstublieft uw browser of ga over op een moderne browser, zoals Chrome, Edge (Windows), Safari (Mac) of Firefox. [Internet Explorer moet minimaal versie 11 zijn]

Pamela te Kulve

Gevoed vanuit mijn overtuiging, dat werken leuk is en zou moeten zijn voor iedereen en je alleen dan het maximale eruit kunt halen, is Te Kulve Coaching ontstaan! Een frisse wind is nodig om een neerwaartse spiraal van verloop en verzuim te doorbreken en daar is coaching een uitgelezen vorm voor. Hoewel intern georganiseerde coaching ontzettend waardevol en belangrijk is komt een frisse wind niet uit wat we al weten en kennen maar vanuit de neutraliteit, onafhankelijkheid en passie van een extern ingevlogen beroepscoach!

Barbara Stam

Samenwerken is voor mij essentieel. Met samenwerken bereik je meer dan alleen. Als teamcoach help ik teams om de samenwerking te versterken en om excelleren mogelijk te maken. Ik richt me op teams die een andere balans zoeken tussen proces en people, die uit de waan van de dag willen stappen. Met als resultaat meer focus, duidelijkheid en plezier.

Jolanda Meeks-Kling

Wat wil ik nou echt?
Waar word ik nou echt blij van?
Hoe krijg ik mijn energie weer terug?
Ik wil zo graag meer kunnen genieten.

Dit zijn een aantal vragen waarvoor je bij mij terecht kan. Vragen op zowel werk als privégebied. Vragen over balans, werkplezier, zingeving, stress, energie en keuzes.

Sandra Koopman

Je kan bij mij terecht met vragen over je werk en privéleven. Denk hierbij aan vastlopen op je werk, je wilt iets anders maar weet niet wat, werk / privé balans, niet lekker in je vel zitten, geen energie hebben.