U gebruikt een verouderde browser zonder flexbox support. Hierdoor zal de website niet goed weergegeven worden. Update alstublieft uw browser of ga over op een moderne browser, zoals Chrome, Edge (Windows), Safari (Mac) of Firefox. [Internet Explorer moet minimaal versie 11 zijn]

De kracht van hypnotische communicatie in coaching en therapie

Hoe leuk is dat, Jos van Boxtel en BGL hebben onlangs hun samenwerking hernieuwd. Jos is specialist in natuurlijke hypnose, indirecte communicatie en onbewuste veranderingsprocessen. In zijn boek De schatkamer van het onbewuste geeft hij je een inkijk in de finesses van hypnotische communicatie: een verfijnd samenspel van woorden en lichaamstaal.
Vanuit zijn expertise verzorgd Jos voor BGL de 2-daagse therapeutische verdiepingsmodule Hypnotisch taalgebruik en verbeelding. De training is bestemd voor coaches, counselors en therapeuten die met behulp van hypnotisch taalgebruik willen leren hoe zij de onbewuste reacties van de cliënt kunnen herkennen en beïnvloeden.  Met behulp van sublieme communicatietechnieken leer je in de training de controle/censuur van de bewuste geest te omzeilen (utilisatie) en zet je de de bewuste geest aan tot creativiteit, verandering en groei.

Waar en wanneer?
1 en 8 juni 2023 bij Aristo Utrecht Lunetten
29 september en 13 oktober 2023 bij Antropia Driebergen
Kosten € 700,-. Het is mogelijk om STAP-budget aan te vragen voor deze training

Opleiding Ericksoniaanse hypnotherapie

Voor degenen die zich de kunst van sensitieve observatie, hypnotische communicatie en utilisatie (ombuigen van belemmeringen in hulpbronnen) helemaal eigen willen maken, is de opleiding Ericksoniaanse hypnotherapie beslist een aanrader. De opleiding bestaat uit 4 blokken van elk 2 dagen met aandacht voor: Ericksoniaanse principes, conversationele hypnose, krachtige hypnotische taalpatronen, natuurlijke trance-inducties en het Helpende Handen-proces van Rossi.

Waar en wanneer?
Start 8 september 2024 bij Hydepark in Doorn. Doorlooptijd: 8 maanden.
Kosten € 1.750,-. Het is mogelijk om STAP-budget aan te vragen voor deze opleiding.

ONLINE INSCHRIJVEN