U gebruikt een verouderde browser zonder flexbox support. Hierdoor zal de website niet goed weergegeven worden. Update alstublieft uw browser of ga over op een moderne browser, zoals Chrome, Edge (Windows), Safari (Mac) of Firefox. [Internet Explorer moet minimaal versie 11 zijn]

College Deal CAT-collectief

Het Collectief Alternatieve Therapeuten (CAT) is een multidisciplaire beroepsorganisatie voor alternatieve therapeuten met ruim 1800 leden. Het CAT voert een gelaagd register van vijf niveaus (levels).

  • Level 1, 2 en 4 vallen onder de divisie CATcollectief. Deze levels kennen geen vergoedingen door zorgverzekeraars.
  • Level 3 en level 5 vallen onder de divisie CATcomplementair. Deze levels kennen wel vergoedingen door zorgverzekeraar vanuit het aanvullende pakket.

Het CAT geeft een laagste prijsgarantie. Je ontvangt hoge kortingen op de beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering (BBA) van hun partner BAT (Beroepsverzekeraar Aanvullende Therapeuten) en op de aansluiting bij de onafhankelijke klachten en geschillen commissie van hun partner GAT (Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten).

COLLEGE DEAL VOOR STUDENTEN

De College Deal houdt in dat je je als student met met korting kunt aansluiten bij het CAT-collectief. De aansluiting bij beroepsorganisatie CAT-collectief is gratis. Je betaalt alleen voor de Wkkgz registratie (klacht- en tuchtrecht) en voor de BBA-verzekering. Klik hier voor meer informatie.

Ben je student van BGL, neem dan contact op en vraag op de collegedeal kortingscode.