U gebruikt een verouderde browser zonder flexbox support. Hierdoor zal de website niet goed weergegeven worden. Update alstublieft uw browser of ga over op een moderne browser, zoals Chrome, Edge (Windows), Safari (Mac) of Firefox. [Internet Explorer moet minimaal versie 11 zijn]

Coaching: Zakelijk

Executive coaching is een krachtig middel om richting te geven aan fundamentele veranderingen in uw organisatie. Transformatie begint bij reflectie op uw eigen rol en handelen.
Coaching helpt mensen in hun professionele en persoonlijke ontwikkeling. Ze vergroten hun zelfinzicht, versterken hun eigen kracht en optimaliseren hun functioneren in het werk.
Loopbaanbegeleiding en outplacement ondersteunt mensen in het realiseren van hun persoonlijke ontwikkelwensen en creëren van loopbaankansen.
Conflictcoaching-mediation kan worden ingezet om (hoog opgelopen) conflicten op een flexibel en snelle manier op te lossen buiten de juridische sfeer.
Teamcoaching is erop gericht de onderlinge samenwerking te versterken en aanwezige kwaliteiten te ontwikkelen om tot baanbrekende resultaten te kunnen komen.
De veranderscan van BGL & partners/MFC is een methodiek waarmee deskundige professionals uit het werkveld een scherpe dwarsdoorsnede maken van uw organisatie.