U gebruikt een verouderde browser zonder flexbox support. Hierdoor zal de website niet goed weergegeven worden. Update alstublieft uw browser of ga over op een moderne browser, zoals Chrome, Edge (Windows), Safari (Mac) of Firefox. [Internet Explorer moet minimaal versie 11 zijn]

Coaching

 • duur5-10 sessies à 1 uur
 • kostenzie website coach
 • frequentieeens per 2+ weken
Introductie

Coaching is een krachtig middel om zaken als levensvreugde en beroepsproblemen te belichten. In ieders leven doen zich situaties voor waarbij coaching gewenst is, zeker als er zich grote veranderingen voordoen. Een veranderende situatie vraagt over het algemeen om een nieuwe manier van denken en handelen. Dit is simpeler gezegd dan gedaan, want aangeleerde gewoontes kunnen u flink in de weg zitten. Ook kunt u zich onzeker of zelfs angstig voelen om een nieuwe koers te gaan varen. Als spanningen oplopen en teleurstellingen zich opstapelen, zal dat uw (werk)plezier en slagvaardigheid aanzienlijk doen verminderen.

Een belangrijk uitgangspunt van coaching is dat ieder mens van nature alle benodigde middelen in huis heeft of kan ontwikkelen om de doelen te bereiken die hem/haar voor ogen staan. Veel mensen zijn zich echter niet bewust van de omvang van hun eigen ‘schatkist’ of lukt het hen maar niet om er bij te komen.

“Soms is het fijn om met een objectief en oordeelloos iemand te sparren.”

Toepassing
Lees verder

Volwassenencoaching (vanaf 18 jaar) is een kortdurende vorm van individuele begeleiding die u voor meerdere doeleinden kunt inzetten:

 • het aanpakken van problemen en klachten van psychosociale en psychosomatische aard, bijvoorbeeld spanningsklachten, emotionele problemen, slaapproblemen en concentratieverlies, chronische vermoeidheid, vage lichamelijke klachten, communicatieproblemen en conflicten;
 • het verbeteren van leer-, werk- en sportprestaties en het stimuleren van creativiteit;
 • het verwerven van inzicht in levensvragen en zingeving.

De duur van de coaching wordt bepaald door zowel de motivatie en inzet van de cliënt als de zwaarte van het probleem of de klacht.

Aanpak
Lees verder

De coach helpt u tot een definitie te komen van wat er aan de hand is (kern van het probleem) en wat er gedaan kan worden om de gewenste situatie te bereiken.

Praktische Informatie
 • Duur:

  Gemiddeld 5 tot 10 sessies.

 • Frequentie:

  De gesprekken vinden in de beginfase eens per 2 weken plaats, daarna met langere tussenpozen.

 • Prijs:

  Zie website coach

 • Coach/Therapeut:

  De coaches zijn professionele zelfstandige beroepsbeoefenaren die zijn opgeleid door BGL & partners. Zij zijn aangesloten bij erkende beroepsorganisaties als NOBCO, Stir of Noloc.

BGL is vrijgesteld van BTW

Voor meer informatie of afspraak maken: 023-555 67 55 info@bgl.nl