U gebruikt een verouderde browser zonder flexbox support. Hierdoor zal de website niet goed weergegeven worden. Update alstublieft uw browser of ga over op een moderne browser, zoals Chrome, Edge (Windows), Safari (Mac) of Firefox. [Internet Explorer moet minimaal versie 11 zijn]

Coach 55+ nu ook modulair

Schrijf je nu in voor de voor opleiding Coach 55+ en ontvang het boek “Jong blijven, oud worden” van Olde Rikkert cadeau. Je kunt ook losse modules volgen. Bekijk hier de mogelijkheden.
Let op: vanaf het najaar wordt de opleidingsprijs verhoogd.

Voor de snelle beslissers

Wil je op korte termijn je competenties op het gebied van coaching verder uitbreiden en verdiepen?
Wellicht is de modulair opgezette opleiding Coach 55+ dan precies wat je zoekt.

 Waarom coach 55+?
  • Het betreft een snel groeiende doelgroep; we worden tenslotte ouder en leven langer.
  • Hoe boeiend is het om te werken met mensen die vanuit een flinke dosis levenservaring op zoek zijn naar een nieuwe, zinvolle invulling van hun carrière en/of leven?
  • Verantwoord aan de slag met vraagstukken op het gebied van zingeving en spiritualiteit, vitaliteit in werk en leven, verlies en rouw en relaties en zorg in relatie tot het proces van veroudering en de effecten ervan op het leven.

Wil jij je ontwikkelen tot de volwassen gesprekspartner die in staat om ruimte te bieden aan de hele mens met al zijn talenten, wensen, behoeften en emoties?
De opleiding Coach 55+  bied je de unieke mogelijkheid om de specifieke kennis, vaardigheden en attitude te ontwikkelen die nodig is om mensen met een stevige dosis levenservaring professioneel te ondersteunen bij het uitwerken van hun levensvragen en carrièrewensen.

Totaaltraject of losse modules

We bieden twee opties:

  1. Je volgt het totaaltraject van 10 lesdagen en gaat onder supervisie aan de slag met het geleerde in de praktijk.
    Je ervaart de samenhang tussen de verschillende thema’s en leert deze verbinden met het proces van veroudering.
    De opleiding sluit je af met een erkend diploma (SPHBO). De opleiding is geaccrediteerd door de NOBCO en het Registerplein.
  2. Je volgt de module die op dit moment je interesse heeft en ontvangt een certificaat van deelname. De basismodule ‘Vitaal ouder worden’ biedt een stevig theoretisch kader voor de thema’s die in de verschillende modules worden behandeld.
 Je investering
  1. Het gehele opleidingstraject wordt bij inschrijving voor 29 maart a.s. aangeboden voor de prijs van € 3.250,-. Vanaf het najaar 2018 zal de prijs worden verhoogd naar € 3.500,-.Schrijf je je voor week 10 in onder vermelding van de code ACTIE 55+, dan ontvang je het boek Jong blijven en oud worden van Olde Rikkert cadeau.

De onderstaande modules zijn los te volgen. 

 Informatie en inschrijving