U gebruikt een verouderde browser zonder flexbox support. Hierdoor zal de website niet goed weergegeven worden. Update alstublieft uw browser of ga over op een moderne browser, zoals Chrome, Edge (Windows), Safari (Mac) of Firefox. [Internet Explorer moet minimaal versie 11 zijn]

Cedeo Keurmerken opnieuw toegekend

Opnieuw ontvingen wij de Cedeo-erkenning voor Maatwerk Bedrijfsopleidingen en Open Bedrijfsopleidingen. Dit keurmerk wordt toegekend om basis van een klanttevredenheidsonderzoek dat ieder twee jaar wordt uitgevoerd.

Tijdens het Klanttevredenheidsonderzoek benadert Cedeo (opleidings)functionarissen en opdrachtgevers met een aantal gerichte vragen over hun ervaringen met de onderzochte organisatie. Hoe waarderen zij de samenwerkingsrelatie, de dienstverlening en de prestaties van uw organisatie? Centraal staat daarbij telkens de vraag in hoeverre het instituut erin is geslaagd gewekte verwachtingen en gedane beloften daadwerkelijk waar te maken.

Voor het maatwerk scoorden wij maar liefst 97% tevredenheid. En ook bij de opleidingen met een open inschrijving toonden betrokkenen zich zeer tevreden.