U gebruikt een verouderde browser zonder flexbox support. Hierdoor zal de website niet goed weergegeven worden. Update alstublieft uw browser of ga over op een moderne browser, zoals Chrome, Edge (Windows), Safari (Mac) of Firefox. [Internet Explorer moet minimaal versie 11 zijn]

Afscheid van Petra Janzweerd als eigenaar/bestuurder van BGL & partners

Het begon allemaal met een droom: samen met mijn echtgenoot Tony in een expeditietruck de wereld over reizen. Na een aantal jaren van intensieve voorbereiding, is de tijd om onze droom te leven aangebroken. Per 1 augustus a.s. zal ik mijn werkzaamheden voor BGL beëindigen en de onderneming en het bestuur ervan overdragen aan Tino Meijn.

Tino is een maatschappelijk ondernemer op het gebied van wonen, werken en leven en oprichter van communities voor professionals in sectoren die er maatschappelijk toe doen. De visie van BGL dat het ontwikkeling de basis vormt voor persoonlijk geluk en zakelijk succes, sluit aan bij het streven van Tino bij te dragen aan een beschaafde en vitale maatschappij, waarin in basisbehoeften als een eigen thuis en ruimte voor zelfontplooiing wordt voorzien. Samen met de steun van de backoffice, opleidingsmanagers, trainers en begeleiders is hij als geen ander in staat het BGL-platform te verstevigen en een plaats te bieden waarin gelijkgestemden elkaar kunnen ontmoeten rond gemeenschappelijke thema’s en doelen.

Hoewel ik BGL in vertrouwde handen achterlaat en een prachtig reisavontuur in het verschiet ligt, stemt het vertrek bij BGL mij ook weemoedig. Dertig jaar lang heb ik mijn ziel en zaligheid gestoken in de onderneming en heb ik samen met een fantastisch team geschiedenis geschreven. Ik ga het boek sluiten en zal alle herinneringen koesteren. Ik wil iedereen die mijn pad heeft gekruist bedanken voor de fijne samenwerking en bijzondere ontmoetingen.

Als je benieuwd bent naar ons reisavontuur, kun je ons volgen op Instagram room2move.worldwide en Polarsteps Room2Move Tony en Petra